Mcolci Haftası ilerde olup iri bebek olanlar kaçıncı haftada doğum yaptınız ve normal doğum yapan var mı?🤔
Srdm Mcolci 36+1 de 3260 gramdı bebek çatı muaeyenesi oldum doktor 3 bucuğu geçerse normal olmaz dedi büyük ihtimal geçicek gibi 🫠
Elif927 Mcolci Benim bir tanıdık yaşı büyük ama beş kilo bebek doğurmuş 4 tane nasıl doğdu bu bebekler zamanında bende onu anlayamıyorum
Seyma65 Mcolci doktorum banada öyle söyledi normalde hep uyumluydu son hafta bi iki hafta ileride dedi
Sevilay06 Srdm Bende suan 36 +6 oldum 3500 kilo bana bebek iri omuz kısmında uzun görünüyor sezeryan yapicaz dedi.Simdi hastanede yatiyorum sancı gözüküyor ama hissetmiyorum.Acilma olmazsa biraz daha haftam dolsun diye kontrol altindayim
Busraferdi7 Srdm 39+6 da oğlum 3860 gram 55 cm doğdu çokta güzel bir normal doğum gerçekleşmişti. Şuan 2 nci gebeliğim 22+3 teyiz doktor bu oğlum için de iri bebek haftasına göre dedi genetik sanırım 😅🫶🏻 Rabbim sağlıkla sıhhatle kucağımıza almayı nasip etsin 🤲🏻
Mcolci Sevilay06 rabbim kolaylık versin inşallah canım💐 açılman neden bekleniyor normal doğum yapma şansın varmıymış?
Sevilay06 Mcolci Normal yapamazsın bebek sıkışır bebek ve anne için riskli durum dedi.Açılma bekleme sebebide normal doğumdan önce sezeryana almak.Şuan açılmam olmasa iyi yani
Mcolci Busraferdi7 aynen genetik oluyormuş😰benim eşimde 4500 doğmuş. Korkarak duruyorum bende 🙈inşallah babaya çekmez😅
mor_menekse Busraferdi7 benimkide iri bebekmis 35+4haftaligiz peki doğduğunda tombik mi oluyor onu çok merak ediyorum 🥰😇
Busra-busraa Benim oğlumada 4ç5 kilo dediler kafası büyük dediler.ben korktum ağladım nasıl doğuracam sezeryana alın diye.doğurursun dedi doktor doğurttu.ama 4.5 kilo doğmadı 3700 doğdu kiloyu bilememişler.ama çok dikişim vardı bayaa kesmişler