Srdm Cdem21 süt ve meyveler aynı zamanda canım söylediklerine ek. Ben bunları yiyorum daha çok yumurta zorla da olsa iki günde bir haşlanmış yemeye çalısıyorum kahvaltıda peynir yiyorum. Bebeğimin kilosu su an iki hafta önde
Bortubocek Cdem21 doktorumun tavsiyesini uyguladim.. Hergun sirayla et tavuk balik yedim..hamurisinden kacindim..bol salata bol meyve..ve her turlu sebzeyi ispanak pancar havuc vs kati meyve sikacagindan sikip sıkıp içtim..
Erbe Cdem21 hergun avakado ve süzme peyniri karıştırıp yedim dedikleriniz haricinde 38. Haftalık 3.800 doğdu ki doktor bile şaşırdı bebeğimin eşinde kirecleme vardı son üç ay beslenmiomus böle olan bebekler doktor bana sen neyle besledin bukadar oldu 40 i tamamlasan dördün üstü olurdu dedi
Hatice_Bahri Cdem21 valaha ne yalan soyleyım ılk hamılelıgımde herseyı yedım nerdeyse ama asıtlı şeyler et turu pek yemedım zararlı olan hıc bır şey yemedım . Dışardan hıc yemedım evde kendim yaptım hep . Hamur da az tükettim oğlum 4 kılo 40 gr doğdu . Su an kı hamılelıgımde dede aynı sekılde ama hurma cok l tukettım her ıkısındede mutlaka leblebı kuru yemıs yedım . O sekılde ıkısıde çok sağlıklı şükür kızımda su an 33 haftada gıttık 2400 gr dı galıba tam hatırlamıyorum ama sağlıklı şükür herseyı yerınde
Aleynarabia Benim plesantada çentik var. Bebeğe giden kan akımı yavaş. 1 avakado,bal 300-400 ml sütü blenderdan geçirip içiyorum. Haftada 2-3 yaparsanız çok faydasını göreceksiniz. Birde her gün 1 muz kesinlikle
aliss Her gün süt içmek tahin pekmez muz ceviz ve cici bebe yumurta peynir yogurt bunları da her gün tüketmek