Berilzdemir Alminaninannesi23 valla arkadasım koydu cagan ismini mis gibi cocuk🙂 eger ismine göre karakter sekillenmesi dye bır sey varsa inanamazsınız nası uslu nası 😉
halleyrun Bizde 34 haftalik olduk. Hele şükür EMIR TAHA ismine karar cerfik. Cok zormus isim seçmek. Ins. Severler yavrular 😊
dilaraserdar eşim Çağan ismini beğendi , soyadımıza uygun diye ama ben başka bi isim olsun istedim lakin hala karar veremedik 🙄 Kerem , Miraç , Yunus Emre, Mirza, Yekta , Ahmet listemizde son kalan isimler 🤨🤨
Hayrunisa Babası Berat istiyor ben başından beri Fatih ya da fatih kerem istiyordum ama konu kapandı artık Berat olacak😞
YamacDemirinAnnesi Hayrunisa iki ismi olsun canım bir senin dediğin bir babasının dediği bizim öyle oldu ateşi babası istedi demiri ben ateş demir olacak inşallah 🙏🏻
Hayrunisa YamacDemirinAnnesi karşı çıkmadım tabi saygı duydum ama söyledimde yani benim gönlümde ki isim bu değil sadece senin istediğin olmuş olur dedim. İki isimde düşünmedik beratın yanına ne gider diye herhalde tek isim olur kalır napalım😊
Alminaninannesi23 Kizlar hepinizin buldugu isimler çok çok gzl saglicakla gelsin kucuk erkkelerimiz inslalh kziim var almina adi oglusada keisn Çağan koyuoruz sagolun yorumlar iicn canlar🙂