Ceydabm Kesin ama kesin :) korunma nasıl olmalı? Tüp bağlatmak için sezeryan olmak gerekiyor.ben de sezeryan olmayı düşünmüyorum bir aksilik olmadığı sürece. Hap,kondom,iğne ve spiral güven vermiyor.
gamzosgamzos Ceydabm ilk gebeligimden sonra prezervatif ve geri çekilme birlikte uyguladık çok şükür plansız bir gebelik yaşamadım ikinci doğumumu yapalı 7 ay oldu yine aynı şekilde korunuyoruz ama spiral taktiricam yarın bu şekilde korunmak ikimizinde hoşuna gitmiyor 🙈🙂
uraz_ve_annesi- Ceydabm ilişkiye girmeyeceksin o zaman canım bütün yöntemleri kendin eklemişsin zaten 😂
Mom-babyyy Ceydabm spiral de sağlıklı değil kadın sürekli enfeksiyonla ve iltihapla uğraşıyor doktorum erkegin korunması daha önemli ne sen bir enfeksiyon kaparsin ne de eşin demişti
Bebiiii Ceydabm kol altı implamt önermişti doktorum emziren anneler de kullanabiliyor. 3 yıl süreli bı korunma yöntemi. Ağrısız acısız bir işlem araştırmanizi öneririm.Gebelik düşündüğünü zaman koldan implamti çıkarıp üç ay sonra denemeye baslayabiliyorusn. geri çekilme veyahut başka bir yöntemle garantiye almaya gerk kalmıyor.spiralde kayma riski var, adette azalma yada artma olabiliyor ve aynı zamnda ip kısmı hissediliyor diye çok duydum tabiki tercih sizin. Hap desen düzenli kullanmak gerekiyo. Zaten eşler de korunmak istemiyor bana en mantıklısı bu implant geldi
byznr34 gamzosgamzos bende spiral taktırmayi düşünüyorum doğumdan sonra (gerçi annem bana spiralle hamile kalmış ve milim oynama kayma olmamış demiş dr bir nevi mucize olmuş)😄 ama bana yine de en sağlıklı o gibi geliyor. Asıl şeyi merak ediyorum sonrasında rahat davraniliyor mu yoksa geri çekilme vs de yapılıyor mu
Ceydabm byznr34 yani 2.ye hamileyim geri çekilmeyle hamile kaldım.bu sefer risk istemiyorum.muhtemelen iki taraflı da korunmamız gerekecek 🥴
Ceydabm byznr34 spiralden sonra geri çekilmeye gerek yok ama işte böyle hamile kalanları duyunca mecbur şüpheyle yaklaşıyorum 😄
gamzosgamzos byznr34 şuan korktum😀🙈 gelecek bebek her türlü geliyor demekki 😊 Geçen kuzenimle konuştuk ek olarak korunmuyolarmis 10 senedir takiliymis bir sorun olmamış 😊
byznr34 Ceydabm biz de hep geri çekilme ile korunduk iki hamileliğin de planlı oldu. Spiral takınca da ben rahat davranmaya korkarım ya 😁
1prenses2prensanne Bebiiii kol altı implant üç yıl süreyle mi değiştiriliyor ben üç ay diye duydum sanki
byznr34 gamzosgamzos korkma korkma benimki çok sık görülen bisi değil 😁ama nasip olunca da ne yaparsan yap oluyo tabi orası ayrı ama yine tedbir almak şart
Ceydabm A_syma A_syma hapı nasıl düzenli kullandınız.mesela bir yere giderken unuturum ben tüm gün dışarda olmam gerekiyor diyelim saati kaçtı nolcak😬
Ledeyna21 Ceydabm düzenli kullanacağına inanıyorsan hap hepsinden güvenli şimdi deri altı implantıda öneriliyor 👍 ben kondomla gebe kalmışlar kervanındayım 🥲