Tugce96kk Çok fazla çamaşır suyu kullanıyorum eldiven gıyınce yapamıyorum ama çamaşır suyu kullanmayınca kendımı kötü hissediyorum 🤦🏻♀️
Boncukveannsi Tugce96kk yaa dikkat etmelisin Domestos çok ağır bir deterjan bana 1 damla kokusu gelince bile ben boğuluyorum yutkunamıyorum bebeklerimiz için çok zararli
Citlembikk Tugce96kk ben normalde aşırı domestos kullanan biriydim onla temizlemeyince temizlenmemiş gibi hissediyordum ama hamileliğimi öğrendiğimden beri elimi sürmedim kokusunu dahi almıyorum çünkü çok zararı varmış ben onu bebeğime yapamam sende yapma bence
Mom-babyyy Tugce96kk bende eldiven maske falan kullanmam ama eskisi kadar da çamaşır suyu kullanmamaya çalışıyorum her gün yaptığımı 2 günde ya da 3 günde bir yapmaya çalışıyorum
ballibocek Tugce96kk nşa bir oldukça tehlikeli bir ürün hele ki hamilelikte kesinlikle bence kullanmayın soluması bile hasar yatatabilir
Birannecikkkkk Normal zamanda bile tehlikeli bir madde, lütfen hamilelikte kullanıma dikkat et. Rahat edemiyorum diye bir şey yok eldiven kullan mutlaka bu kadar yoğun kullanıyorsan. Solumamaya çalış
Tugce96kk BBuseY ben ne maske ne eldiven gelışıguzel kullanıyorum ve çok zararlı olduğunu bile bile engel olamıyorum sadece o temızlıyor sanıyorum
BBuseY Tugce96kk o psikolojiden kurtulman lazım canım 😐 düşün hiç kullanmayanlar var ?? Ee onlar sana göre çok mu temiz
Sevgiliya Bende senin gibiyim çamaşır suyu olmadan her yer herşey pis gibi eldiven de asla kullanamıyorum onu hissetmem lazım 🥴 ikinci hamileligim ilkinde de boyleydim çok şükür bi sorun olmamışti 🤲
Tugce96kk Sevgiliya ınşallaj bende bı sorun yaşamam çok korkuyorum kendime hakım olamıyorum 🤦🏻♀️ama bebegımden de korkuyorum
Mom-babyyy Tugce96kk doğuma kadar biraz az kullanmaya bak kendine bu konu da hakim ol birşey olmaz zaten bende öyle yapamaya çalışıyorum
Muk02- Tugce96kk maalesef bende öyleyim domestos postum bile var 😂 solumamaya çalışsam da illaki soludum yıkadım bende sonra pişman oldum ama hep yapmaya devam ettim
Tugce96kk Muk02- hıhhh tamamen aynıyız her defasında az kullanacağım yapmayacağım diyorum ama nafile 😁