Sumeyyeabdi 33 haftalık hamileyim kızlar bir oğlum var kızım olacak inslalah Eş im ben annemin ismini koymak istiorum dedi adi neriman önüne nasil isim uyar sizce anmeminkide songül bi daha kızımız olursada bundada anneninkini koyarsin diuot bide
Karadasesra Sumeyyeabdi benim eşimde babasının ismini koymak istedi ben kulağına okutalım nüfusta 2 isim istemiyorum dedim kabul etti istersen sende öyle bi teklif sun
Dogukoo Sumeyyeabdi koymak istemezsen koyma bilmiyorum ben karşıyım ya tanıdıkların yakınların isimlerini koymaya şahsen istemem eşime de söylerdim senin annenin ismi olacaksa benimkini de koyalım ikisi olsun derim zaten istemez o yüzden birini birinden ayırmamak için yakınımızdan kimsenin adını koymadık ve sizin de ne malum 1 tane daha kızınızın olacagı bunu Allah tan başka kimse bilemez yine sen istersen bişey diyemem ama bu haksızlık onun annesinin adı yaşayacak ama sizin belli değil 🤷
tugbacns Sumeyyeabdi önce benim anneminkini koyalım bir daha kızımız olursa senin anneninkini koyarız derdim. En sinir olduğum şey şu annemin babamın ismini koyalım muhabbetleri bi anne baba bunlarda var sanki. Umarım orta yolu bulursunuz zor bir durum
Hamaratpanda Sumeyyeabdi bir daha kız olacağı ne malum anlaşmamı yapmış. Madem öyle önce senin annenin adı olsun sonra kız olursa kendi annesinin adını koyar.
Sumeyyeabdi Karadasesra tamam canim olabilir m 1 bucuk ayimiz var düşün tasin diyor sende kendi istediğin ismi koyarsin dedi anlamıyorum bu isim koydyyrma mevzusunu ya
Sumeyyeabdi tugbacns anneminde songül ismi bnde sinir oluyorum ya eltim görümce koymamış bana kaldı koymak bnde pırlanta isterim doğum hediyesi esimden kuru kuruya koymayalım
Karadasesra Sumeyyeabdi eşimin çocukluk hayaliymiş oğlu olursa ismini Batıkan koyucam dedi ilk sevgililik dönemimizden beri Batıkan diyo iyi tamam en büyük hayalin koy eee bide babasının ismi Hamza istiyo oldu canım 😀 soyismimizde uzun Hamza Batıkan Karadaş ☺️ Kusura bakmasın
Sumeyyeabdi Hamaratpanda brn istemiordm ne anne ne kaynana ismi oğlumda cinar ali salih koymadigima pişmanım diyor bide hala sinir olacağım ’ya
Anna-aslan Sumeyyeabdi getirirler canım emin ol 😂 yani bilemeyecegim ama isimle sevgi saygı olmuyor. İstemiyorsaniz koymayın. Bende kayinbabamin adını koydum oğluma eşim istediği için ama herkes çeyrek takarken kayinbabamlar gram taktı bı tanede takım aldı geldi iki tane daha torunu var onlara künye yapmışlardı.
tugbacns Sumeyyeabdi bir pırlantayla kurtulmasın bence hahah 😄 yanına başka bir isim mutlaka koyun bence yinede Allah mutlu etsin sizi sağlıkla alın kucağınıza 🌺
Sumeyyeabdi Karadasesra abov uzun oluyor aynn hıc karışmasalar keşke isim hakli anneye ait bmce her sıkıntısını biz cekiyoruz bebeği taşıyan biziz
haklisinesracim Karadasesra Batıkan da batikon gibi bu çocuk okula gidecek insan içine çıkacak neden bu tarz isimler isteniyor ki
Sumeyyeabdi Karadasesra baştan beri cok severim bnd e o ismi ilerde kızınız olursa koyarsınız inşallah 🥰
nilsmomy Sumeyyeabdi benim annem ve babam gidip bana babaannemin adını koysaydılar hiçç mutlu olmazdım ve hemen adımı değişirdim ya birazda çocuklar tarafından mı baksak olaya çok saçma anne baba ismi koymak bu erkeklerde ki ısrar ne anlamadım gitti. Ne saçma hayalleri oluyo annelerinin adını koymak gibi hiç bugüne kadar annemin adıyla alakalı bir hayal kurmadım
Milosee Sumeyyeabdi çocuğu ben taşıyorum bütün halsizligi mide bulantısı baş ağrısı ağrıları bütün şikayetlerini ben çekeyim kaynanamın ismini koyayım olur mu öyle şey ya eşimde bende aşırı karşıyız bu düşünceye bence bırak etrafı kocadan çok en çok annenin hakkı isim koymak bütün cefayi kadinalr çekiyor bilmiyorum nasıl bı kafa yaşıyorlar tabi bu benim düşüncem herkesin ki farklı
Sumeyyeabdi Milosee evet canim ya aynn en doğal hakkımız bizim keşke eşimlede ayni fikirde olsaydık bakalım ne olursa artık
Milosee Sumeyyeabdi kim ne derse desin canım kirmaktam çekinme benimde kaynatam habire selim olsun selim diye seslenicem selim.selim dedi en sonunda bı patladım ne diyorsun dedim sen bu çocuğun ismi bize kalmış ve ismi yiğit olucak artık bu konuda şakasını dahi yaparsanız çok fena kırarım sizi dedim o günden beri sesini çıkarmıyor eşime de söyledim oda haklısın filan vs sende güzel dille konus eşinle ayıp olmaz öyle şey