Sevinceliyeva05 Hasretsimsek1 6 haftalık en son gittiyimde ve 118 di kalp atışı.suan bilmiyorum bı haftayi gecdi .o deyime inaniyomusunuz?
Hasretsimsek1 Sevinceliyeva05 ben 10 hafta 4 günlükken gittiğimde 128 di kalp atışı oradan erkek diye düşünmüştüm 150 altında olduğu için sonra ki randevularımda da 132 vs çıktı hep
Sevinceliyeva05 Hasretsimsek1 erkekmi oldu yani? Ben iki hafta sora gidicem,ama bennde kızımda yüksekti çok .8+2gunde 168 di.bunu 6da baktırdım diye bilmiyorum.arta bilir sonucda çok erken baktim
DamLa_s Sevinceliyeva05 valla elə şeyə inanmayın ürək döyüntüsü ilə oğlan qız bilinmir mən cinsiyyəti Instagram da çox dəqiq səhifə var ordan öyrənmişdim 95% düz deyir
desertrain Sevinceliyeva05 benim etrafımda ve kendımde gözlemledıgım kadarıyla regl gecıkmesının ertesi günü beta 2 bin üzerindeyse erkek altıysa kız çoğu tutuyor
Sevinceliyeva05 desertrain bende bin cikmisdi ama normal haftaya uygundu yinede bilemiyorum.bunu ilk dəfə duydum
Bebekliannee desertrain tam tersi olmasın mı .bbebde kız erken dollendigi için yüksek çıkar diye biliyorum. Reglim 3 gün gecikti 5bin küsur çıktı kızım oldu . Bu reglim 3 gün gecikti 742 cikti belli değil bu
Sevinceliyeva05 DamLa_s vallah məndə bir tandgm var ona eledm qız dedi obirisinde düz demişdi.bilmirem daha xeyrlisi)
Hasretsimsek1 cennetinsusu yani ben yurtdışındayım burada genelde sonuç olarak bir a4 çıkarıyorlar orada okuyorum bpm olarak geçiyordu yanlış hatırlamıyorsam
ftmdyn22 Sevinceliyeva05 keseden belli oluyor diyenler var kesesi yuvarlaksa kız fasulye gibiyse erkek diyorlar benimkide fasulye gibiydi ve gerçekten oğlum olucak Allah nasip ederse 🥰
cennetinsusu Hasretsimsek1 Teşekkür ederim. Şimdi baktımda benim ultrasonda yazmıyor. Belki ilerleyen zamanlarda yazar. 🙂
cennetinsusu Sevinceliyeva05 Evet googleden baktım da ultrason kâğıdımda yazmıyor. Belki ilerleyen zamanlarda yazar teşekkür ederim 💕
253825 Sevinceliyeva05 hepsi hurafe asla inanma bizzat kendim yaşadığım için söylüyorum. Ne yemekle ne sağ ne sol nede kalp atışıyla bir alakası yok kese şekli vs hepsi hurafe kendim hepsini yaşayıp tam tersini görünce asla inanmıyorum. Artık