Teslimeesma Dün sabah nişan geldi doktora gittim açıklık yok suyu iyi 39+0 haftadayim bir hafta sonra gel dedi sancım çıkmadı nst de 🙄 hiçbir belirti yok sadece bebeğin hareketi azaldı o kadar siz nisandan sonra ne zaman doğum yaptınız ?🙄
Banunyr Teslimeesma Dün gece benimde geldi 36+4 te yani. Bugün kontrole gittim 1.5 cm açıklık var nst de sancı yok 1 hafta sonra gel dedi banada 🤦♀️
Teslimeesma Banunyr doktorun elindendir belki benim doktorumun eli çok hafifti inşallah bidahaki iyi geçer 🤲
Selcan94 Teslimeesma aynen canım son haftalar geçmiyor biz 38 olduk cuma günü doktorla konuşcaz sezeryan istiyorum bakalım ne dicek 🤷🏻♀️
Aylin-aydemir Ya kizlar bu nişan nasıl oluyor kusura bakmayın ama tarif edicem size tam sümüksü bı kıvamda koyu sarı akıntım var iki gündür gün içerisinde ara ara geliyor 38+3 oldum böyle bişey olanilir mi illaki kan falan mı olucak 🤕
Teslimeesma Aylin-aydemir benimde ilk 3 gün öyle oldu ümidi kestim hep akıntı geluyyorydiye gece 4 de tuvalete kalktım baktim gene sarı sumuksu akıntı gelmiş tam ümidim bitti😁 sabah saat 8 de eşim işe giderken kalktım tuvaletimi yaptım sildim falan sonra 2 3 damla bişey aktı bende dilim dedim bir baktım pembe renkli kana benzer nişan gelmiş 🤗darısı sana seninde az kalmış bende 38+6 da geldi nişan
Banunyr Aylin-aydemir Benim kahverengi afedersiniz çamur gibi bi akıntı geldi bidaha da hiç gelmedi. Doktoruma anlattığım da nişan olduğunu söyledi
Aylin-aydemir Teslimeesma zaten bu hafta gelmezse pazartesi gününe yatış verdi doktorum suni vercekler inşallah suni yemeden gelir açılmam olur diye dua ediyorum kasılmalarım çok zaten 🤲🤷♀️
Aylin-aydemir Teslimeesma benimde ağrılarım kasılmalarım hep var iki haftadır bu hafta daha sıklaştı her an bekliyorum bende gerçek sanciyi 🤕