ezgikrby oktemebru çok normal canım ilerleyen haftalarda daha da sık oluyo ben 27’deyim şu an bile var o ağrı
Elif3453 oktemebru bende 16 haftalığım bende de oldu sonra geçti bel ağrısı da zaman zaman oluyor dinlenmeye bak. Bu arada bebek hareketlerini hissetmeye başladınız mı
oktemebru Btlklnc ezgikrby 3 gün önce temizlikte yapmıştık evde acaba dedim çok mu zorladım kendimi umarım alakası yoktur
Damlanek Benimde 16. Hafta ve ben de tedirgin oldum aynıları bana da oldu rahim ve bebek büyüyor diye büyük ihtimal
ezgikrby oktemebru ben her gün yapıyorum canım napalım 😂 hatta düşük tehliken falan yoksa hareketli olmak çok iyi onunla alakası yok ama kasların genişliyo bebiş büyüyo o ağrı ara ara oluyo ama hiç geçmiyo merak etme ❤️
Zey1411 Elif3453 yok hayır hissetmiyorum daha ilk gebelık için daha erken dıyolar anca 20. Haftalarda hissedılır dıyorlar ama bakalım
oktemebru ezgikrby ilk başlarda öyle bir problemimiz vardı da insan ister istemez korkuyor😊 Uzun zamandır da bu kadar zorlamamıştım teşekkür ederim rahatladım🥰