Tinkerbell_0423 Seherrrr2121 ben😁 4 aylıktı hamile kaldım yani köyde ev üstüne olmama rağmen eh işte şimdi evim ayrı merkezdeyim onlarda büyüdüler şükür biri 9 diğeri 8 yaşında maşallah 🥰 ve iyiki diyrm hep çok güzel oluyor sonradan🌼
umyahsen Tinkerbell_0423 işte bu zamanları bekliyorum bende 😅 gerçi daha doğum yapmadım ama 1.5 ayım kaldı. Kızım 17 aylık 🤗 isteyerek oldu zorlanacağımı biliyordum ama hamilelikte bu kadar rahatsızlık geöirmeseydşm belki daha rahat olurdum. Ama çok şükür ki Rabb’im nasip etti ve oldu 🤲 sağlıkla doğsunlar sağlıkla devam etsinler hayatlarına inşallah 🤗🤲
Hazalaskin haticeks bunlar hariç başka hangi yöntem var ki ? Bilmediğim için soruyorum yanlış anlama hesap sormak haddim değil
haticeks Hazalaskin ay benım bıldığım yok o yüzde 5 korumama ıhtımalı içine girmeyi başarmışız 😂 hala yeni yeni sindiriyorum hamile olduğumu
MerveZMC Ben 🥹 oğlum 13 aylık ben 2 aylık hamileyim çok üzülüyorum oğluma sanki onun çocukluğunu elinden alıyormuş gibi hissediyorum sevgisi bölünmemesi gerekiyor gibi hala emziriyorum ama kesmem lazım çok kötü oluyorum
Hazalaskin haticeks anlayamadım canım gerçekten 😂 hap , spiral, prezervatif,iğne yöntemini kullanmıyosan gebe kalmak yanlışlıkla olmuş olmuyor 😬 sen bu yöntemlerin hepsini mi kullanıp hamile kaldın çocukla uğraşmaktan kafam gitti anlayamıyorum 😂
Hazalaskin haticeks Benimde korktuğum bişey o yüzden ayrıntılı soruyorum ki allah korusun başıma gelmesin diye
haticeks Hazalaskin ben hap prezervatif iğneyle hamile kalmayı başarmışım sayısız alkol diyetler yeşil çaylar hoplamalar zıplamazlar şehir şehir araba seyahatleri saç boyamalar hamilelikte yapılmaması gereken herbirşeyi fazlasıyla yapmışım 😂😂😂 bu hafta spirale gitcektim normalde ikili teste gittim 😂😂😂😂
Ledeyna21 Rabiahilall ben emzirmeye devam ettim şimdi 3 gündür vermiyorum artık inek sürüne geçmesi için 1 yaşını bekleyecektim ama kızımın iştahında ciddi azalma oldu ve inanılmaz memeye bağlanınca doktor süt verebileceğimi söyledi zaten 11 ayı bitti 1 yaşına girecek geceleri biberonla süte başladım zorlanıyor ama bugün daha iyi şimdi kesmezsem doğacak bebeği gördükçe daha çok duygusal olarak yıpranır diye düşündüm çok üzülüyorum onun için gerçekten hamile olduğumu unutuyorum
Asddead Bebeto1 bende kızım 8 aylıkken oğluma hamile kaldığımı öğrenmiştim beraber büyüdüler aralarında 17 ay var çok da güzel oldu oğlumun sütünden sağıp kızıma da içirdim erken bıraktı diye üzülüyordum☺️ şimdi kocaman oldular. Şimdi üçüncü geliyor 9 yıl aradan sonra😍🙏
gulin-35 Seherrrr2121 5 aylıktı oglum hamıle kaldım suan 20 gunluk oldu kızım da ama cok zor yardım edecek bırı yoksa eyvahlar olsun 🤦♀️😀
Seherrrr2121 mervebsrnn bebeginiz ne kadarlık ti hayırlı olsun bu arada Allah sağlıkla kucağınıza almanizi nasip etsin
melegimhosgeldin1 Seherrrr2121 Ben ilkine gebeyim şuan ama ikinciyi hemen arkasına toparlaninca istiyorum 🤭