Kızlarr post açmıştım bilen bilirr 38+5 olduk bu sabah adet ağrısı gibi ağrılarla uyandım kasıklarımda. sağlık ocağına tahlil vermeye gidicektim gittim tuvalete gittim birde ne göreyim nişanım gelmiş 🤓 çok mutlu oldum koşa koşa hastaneye gittim doktor acilden giriş yapmamı söyledi gittim hemen ultrasonla baktılar vee bebeğim dönmüş Allahıma şükürler olsun baş geliş deyince şok oldum. burda makat gelişle ilgili çok post açmıştım ve dönmüyor diye bütün umudumu kesmiştim tamamen sezeryana hazırlamıştım kendimi umudunuzu gerçekten kaybetmeyin. Bu arada evde bi kaç sefer bu koltuktan yere eğinilen dönme hareketlerini izledim yaptım ve yürüdüm sık sık herhalde öyle döndü bebeğim sizde deneyin. Her neyse daha sonra çatı muayenesine aldı beni hemen 1 cm açıklık dedi ( çatı muayenesi asssla acımıyor bu arada bende korkmuştum 2 saniye falan sürdü sürmedi cajinal ultrasondan ve normal ilişkiden daha az acıyor bence 😂 sonra nst’ye alındım sancılarım çıktı en fazla 77′yi gören. Sonra beni eve yolladı takip etmemi söyledi öğlenden beri hurma yedim sıcak su altında activating labor bilmem ne hareketlerini yaptım eşimle yürüdükk vs derken hala adet ağrısı gibi ağrım var arada lierlemedi. Ve sabah 9 da başlayan nişan akıntısı hala devam ediyor bende pembemsi kahverengi şekilde. Bu kadar uzun süren nişan yaşayan var mı aranızda? Ve ilerletmek için daha ne yapabilirim bugün yarın doğurmak istiyorum 🥴