Endiseliannecik Yarin kedeyi gormeye gidicem bebekte gorulur mu icinde acaba,birde kalbi duyma ihtimalim hic mi yok acaba
A_syma Endiseliannecik Kalp atisi icin baya erken 🌸 Ilkinde 6+1 de duymadim 7den sonra duydum 7+5 de duydum ikincide
Eldgrn Endiseliannecik bu haftalarda keseyi görürsün bebeği goremeyebilirsin yüksek ihtimal haftaya 6 7 haftanda görürsün bebeği kalp atışını kalp atışı zaten ortlama 7 ye doğru yada tam 7. Haftada duyuluyor hayırlı olsun
Endiseliannecik Eldgrn ay bebektemi gorunmeyecek nokta kadar bile olsa🤭bide benim ikinci hamileligim ama 8 sene oncesine dair hicbirseyi hatirlamiyorum daha dogrusu kizimi erken ogrenmedim gittigimde kalbini direk duymustum
Eldgrn Endiseliannecik canım bebek genelde 6. Haftada gözükür güçlenmesi dinlenmesi de yani 7. Haftayı bulur bekleyebildiğin kadar bekle bende canım önceden gidip stres yapma şimdi kese gözüktü dicekler bebeği bekle sonra kalp atışı güçlensin onu bekletirler yani burda da gördüğüm çevremde gördüğüm kadarıyla olanı söylüyorum kafan dolar stres yaparsın inşallah sağlıkla büyür kucağına alırsın 🥰
Sulezeynep Yazılanlara katılıyorum 7. Haftadan sonra karından net duyuluyor daha erken vajinal muaneyle duyuluyor bi iki hafta daha bekle
Endiseliannecik Eldgrn tesekkurler canim yarin mecburen cagirdi doktor haftasonu dusmustum cunku bir skinti varmi anlamak istedi sanirim bende sonrasinda mecburen beklicem
Leylaates Endiseliannecik bende yarın gidicem 6+2 oluyoruz yarın bende merak ediyorum acaba kalp atışınu duyabilirmiyiz diye
Endiseliannecik Ozlemtanirr cok sukur bugun gittik gordum beta hcg yuksekti benim ikiz olma ihtimali bile vermisti hayirlisiyla insallah sende gorursun canim
2prensesannesiiii Endiseliannecik erken olabilir bunun için kese görürsün bence sadece 🙏🏻 Ben 4+5 keseyi gördüm 6+3 te kalp sesini duydum🙏🏻
Rumeyysagoksal Endiseliannecik 5 hafta 3 günlüktü alttan muayene ile kalp sesini duydum ama çok düşük bir ihtimal olduğunu söylemişti doktor en başta. O yüzden duymama ihtimaliniz çok daha yüksek ☺️