Evet Arkadaşlar bende sonunda doğurdum 24 Ekim sabah 5 buçuk gibi adet sancısı gibi bir sancıyla uyandım ve takip ettiğimde 10-15 dk bir geldiğini anladım dedim bu kez geliyor galiba kızımız heyecan bastı uyuyamadım saat 07.00 e kadar gelen sancıları karşılarım nefes ile yürüyüş ile 07. Den sonra artık canımı ciddi anlamda acıtmaya başladı eşimi uyandırdım kalk hastaneye gidebiliriz bişeyler yiyelim dedim kahvaltı hazırladım oğlumun mamasını kıyafetlerini hazırladım ortalığı toparladım derken saat 08. E doğru dayanamaz hale geldim ve kendimi parçalar derecesine sancılar çekmeye başladım bişey yiyemedim hastaneye gitmeye koyulduk arabada 3 kez daha sancı geldi ve çok kötü oldum dayanamıyordum artık artık 5 dk ya bir düştüğünden sonra takip etmedim sancı süresini direk doğumhaneye çıktık ve epidural istediğimi söyledim nst de ve muayenede duramadım çok şifdetliydi sancılar ve epidural boyutunu çoktan geçmişsin hemen önlüğü giyin masaya alacağız dediler ben şok oldum doktor geldi ve daha ıkınmadan suyumu patlattı ebe ve doktor çocuğun saçını gördüğünü söyledi ben ne olduğunu anlamadım sancıdan çlüyorum sandım ama 4-5 ıkınmaya kafası çıktı ve öyle bir rahatladım Kİ anlatamam. 2. Doğumumdu benim ve ben çok korkuyordum ama bu kadar siddetle ilerleyeceğini bilmiyordum maşallah 08.00 de girdik hastaneye bebeğimin doğum saati 08.30 🙏🏻😊 inanın kurtulduk ve inanın hepsi geçti gitti bu gün 2. Günümüz dikiş var 2 tane dedi doktor ama kızlar iyiki diyorum korkudan sezaryen için diretmemişim çok zor ama geçip gidiyor hangi doğum çok kolay Kİ candan can çıkıyor sonuçta. Herkese böyle hızlı ilerleyen doğum dilerim 🙏🏻 Ben çok iyi hazırlandım doğuma ve meyvesini aldım diye düşünüyorum
Pilates merdiven in çık bol yürüyüş bol ev işi son hafta sürekli adaçayı ve hurma bunlara ek olarak işime yaradı diye düşünüyorum.. herkes bebeğini sağlıkla hayırla kucağına alır inşallah bu benim 2. Pozitif doğum hikayem Allah isteyen herkese nasip etsin 🙏🏻