Selim_Alparslan Yusuf , Meryem , İnşirah , Yasin ve namaz dualarını dinleyip okuyorum. Başka neleri okuyabilirim?
Ygmr0334 Selim_Alparslan rahman suresi secde süresi tebareke lev enzelna cuma günleri cuma suresi fetih suresi amenerrasulu özellikle amenerrasulu taşıyamayacağım yükü yükleme kısmi iki kere okunması tavsiye edilir hamilelere
Prenseskuzum Selim_Alparslan bn hergun bi cuz okuyorum. 2.hatmim olcak ins 😍ve fatiha,felak,nas ve ihlasda okuyrm. 2.hatim bittikten sonra hergun yasin,insirah ve yusuf suresi okumayi dusunuyorum 😊🤗
Usakli64 Ben hergun gece gunduz 11 ihlas 1 fatiha felak nas 7 ayetel kursi 7 ya Tammu duasi okuyorum elime ufleyip karnimi sivazliyorum.. Devam etmeye ozen gosteriyorum
Haticeozturk Ben kendim niyetlendim bir hatim indirmeyi ama.okirken uzun.sureli.oturunca belimde batma.oluyo zorlaniyorum o yüzden hergun bir cüz dinleniyorum bebeğe günlük her hafta hamilelikde çekilen.zikirler var onu cekiyorum yusuf inşirah yasin enbiya ibrahim.sureleri çok iyimis onlar okunursa çok iyi dediler insan.suresini.70 tane okumaya tamamlamaya çalışıyorum hergun agrım bulandım olmazsa yatsıdan sonra 2 rekat çocuğun sağlığı Allh yolunda olması için namaz kılıyorum