elmaserkc21_ Kızlar içimde bir his var iki gündür bacaklarım aşırı ağrıyor ve halsizlik var üstümde şimdi de bebisim aşırı haraketli mesaneye baskı yapıyor sırtım acayip ağrıyor son 23 gün ama erken mi gelecek ki
Kaahvelii elmaserkc21_ Oluyo öyle arada ya benimde bacaklarim agriyo bazaen uygulamaya göre son 24 ama sezeryan olucak 13 gün var sezeryan günüme Ama şuan bende dogurcam gibi hissediyorum sabah biraz karnımın aşağı indiğini farkettim ve akşam biraz yürütmüştüm eve gelip mutfaktayken regl ağrısı yaşadım biraz simdid de asiti kasilmam var birazda sırtım da ağrı var bugün Eşimle Bi yürüyüşe mi çıksam iyi gelir mi diye düşünüyorum
durumom2022 elmaserkc21_ bende 36+4 üm bi belirtim yok henüz yalancı sancıdır belki sizinki de bebiş kaç gr oldu acaba çok merak ediyorum 38 de çağırdı beni doktor
Ebruu91 elmaserkc21_ doktorunuzla görüşün bi isterseniz aynı durum bende de oldu bugün hastaneye gittim açılmam var ciğer geliştirici iğne vuruldum yarın tektar gideceğim kontrole
haticeks Belinizde karıncalanma , böyle hafif elektrik çarpıntısı ara arada bıçak saplamadık hıssedıyorsan 1-2 gün içinde doğuruyorsun Yani bende böyle olmuştu
Alp24677 haticeks benimde karnımın üst kısmında göğsümün altında o karıncalanma oluyor uyuşma gibi anlayamadım neden oluyor acaba
haticeks Alp24677 karnınız çatlıyor olabilir unutmayın ne kadar çok nemli olursa ne kadar su içerseniz o kadar az zararla kalkarsınız doğumdan çatlaktan 🤓
haticeks elmaserkc21_ ay ayrıca nişanınız geldi mi kaçıncı haftadasınız kanala düştü mü yoksa ultrasonda hala kıpır kıpır ordan oraya oynak mı