Udu Perşembeye randevu aldim 20+4 olmuş oluyo randevu günümüzde . 18-23 hafta arası denmişti sizce 20+4 iyi mi detaylı için sizler kaçıncı haftada yaptırmıştınız ?
Tugcecanan Udu son kontrol haftasının daha sağlıklı sonuçlar verdiğini söylüyor doktorlar ama siz gideceğiniz doktora danışın isterseniz
Udu ilknurcetinn-01 çok mu erken aldım ya sordurlar ama bebişin haftasını okey verdiler, kendi doktorum degil o yuzden guven problemi yaşıyorum 🤣
Bahardinc Pinar4 istanbuldan alman imkansız Zeynep Kamil her gün arıyorum randevu için bulamadım Bi türlü alinmiyo
ilknurcetinn-01 Udu bence normal ya hatta ben son zamanda yaptırdım 🤣 ama çok güzel birsey bence ya herkes yaptırmalı
Udu Pinar4 ben devlete gidecek kadar sabirlı sakin ve soguk kanli degilim ya 3 olu 5 yarali cikarim gitsem 😂😂😂
Pinar4 Udu ya valla özeller olmasa herkes evde doğuracak bu çocukları ne sıra alabiliyorsun ne gebe izlem bulabiliyorsun rezillik mecburi testler özelde el yakıyor devlette maşallah ulaşılmaz konumda
yagmurefe Pinar4 Zeynep Kamilsden mi aldınız acaba ne zmn saat kaçta aldıniz😃😃 kaç gündür almaya çalışıyorum dedikleri saatte arıyorum yok
Nursl7 @Pinar4 Ümraniye eğitim araştırma dolu mu? Baktınız mı hiç oraya eğer Avrupa yakasında otursaydınız bakırköy uzmanlar tıp merkezinde bir radyolog var çok iyi bir doktor ücrette 400 tlydi en son dün arayıp sordum
Bgmz Nursl7 uzmanlarda detaylı ultrason yaptırdınız mı acaba ? İyi miydi? Fiyatı çok uygun da o yüzden sordum makinaları mı eski acaba ?
Pinar4 Nursl7 teşekkürler bı arada siz ordan hiç yaptırdınız mı acaba kaç dk bakıyorlar iyi sonuç var mı
Tugcecanan Udu evet. Ama siz doktorunuza sorun bizim gittiğimiz perinatolog son adet tarihimi sorup hesapladı ona göre muayene günü verdi sebebini sorduğumda son haftanın daha iyi sonuçlar verdiğini söylemişti
Nursl7 @Pinar4 ilk hamileliğimde gittim çok iyi bir doktor herşeye tekrar tekrar bakıyor anlatıyor yarım saati geçik durdum bu hamileliğimde yine gidicem