Açıkcası 9 ay korunmasız ilişkiden olsa olmayınca ben 1 seneyi bekleyemedim ve eşime sperm testi yaptırdım temiz çıktı diğer ay hamile kaldım ama bana yapılan önerilere kulak asmadım açıkçası daha öncesi artık son cagre denesem nolur diye denediğim ay hamile kaldığımı öğrendim yumurtlama zamanlarında avokado ye gerçekten işe yarıyor bana şehir efsanesi gibi geliyordu ama doğruymuş yumurtlama gününden 1 gün önce yedim bide yumurtlama gününde o günlerde folik asit kullanmaya devam et protein ağırlıklı beslen yani bu sayılanları herkes biliyor fakat herkeste şu bar var bende de vardı olanın nasıl bianda oluyor sanki herkes sağlıklı mı besleniyor diyolar ama işte herkesin vücudu Farklı deneyebilirsiniz bu şekilde yumurtlama testlerini de ilk kez bir gebenin günlüğü diye bir firma var orayı önermişlerdi onuda son cagre denemek istedim gerçekten şu konuda doğru diğer yumurtlama testlerinden Farklı olarak diğer yumurtlama testleri 1 gün öncesini gösterirken bir gün ertesinde yumurtlama gösterdi bu test sebebide bebeğe uygun yumurta seviyesinde test ortaya cıkıyormuş