1prensannesiiiii Kızlar ben ikili test yaptırdım ama yaşadığım şehirde değil,şuan ordan yaşadığım şehire geldim sonuç çıktığında burdaki hastanede görebilirler mi acaba net herşey çıkıyor mu e nabız da
seyma9188 1prensannesiiiii Ben e nabızda göremedim sonucu özelde yaptırdım belki de ondan.Yaptırdığım hastaneden gidip aldık sonucu çok şükür bir problem çıkmadı.
Simya 1prensannesiiiii e nabızda detaylı açıklama yazmıyo canım, bende yaptırdım e nabızda ikili ile ilgili bilgi var ama hc bsey anlaşılmıyor doktoruna bir çıktı geliyo orda grafik vs bi cok bilgi oluyo doktoru ara sana telefonsan bilgisini verir
alangoya_ 1prensannesiiiii ben özelde yaptırmıştım devlet hastanesinde görüntüleyemediler elimde çıktı da olmadığı için dörtlü tarama istediler. Devlet hastanesinde yaptırdıysanız görürler ama özelde görünmüyor.
Sevdaeslem 1prensannesiiiii e nabız dan bak orda görülüyor. Doktorlar da zaten sonuçlarını direk ordan da görebilir
Sevilay06 1prensannesiiiii 2 li ve 3 lü testler hangi hastanede yapılıyorsa o hastanede sonuclar gozukurmus.Ayni durumu yaşadım şehir değişikliği sebebiyle çıktı olarak o hastaneden almak lazım grafik olarak gördükleri için e nabız yeterli değil maalesef sadece yapılan hastaneden sonuç alabiliyorz