ronii47 Ben dün tetenoz aşısı oldum ve dünden beri mide bulantısı halsizlik var. Sizde de bu tür yan etkiler oldu mu
seyma9188 ronii47 İlk gün biraz tansiyonum düştü sonraki günler kol ağrısı yaptı 2-3 gün.Bulantı,kusma olursa mutlaka gel demişti ebe.
ronii47 Elif-dogan bende dün oldum kolum şişti ve çok ağrıyor bide halsizlik ve bulantı var bunlarda onun etkisi mi bilemedim
Annesininportakali53 ronii47 2 doz oldum 20 ve 24 te kolum dahi acımadı hiç yan etki olmadı canım Kişiden kişiye değişiyor olabilir ama o gibi durumlarda parol içilebilir demişlerdi iç istersen zararı yok hamilelikte
melikesenq 5 gün süren kol ağrısı, geçen sene yaptırdığımda ateş de yapmıştı ama o zaman gebe değildim belki dozu farklıdır
Udu ronii47 oyyyy yarin yaptircam tırsıyorum yaaa 😔 2018 de kopek saldırısı yüzünden olmuştum . Tek doz yapalim dedi sağlık ocağındaki doktorumuz yarin olucam , biontech olurken bu kadar korkmamiştim bebiş olunca soz konusu çok tedirginim.
alangoya_ ronii47 ilk dozda sadece kol ağrısı oldu, ikinci dozda kol ağrısı ve şişlik oldu halsizlikte vardı ama bir sonraki gün oldu tüm belirtiler. Üçüncü doza Allah Kerim bakacağız artık :)
ronii47 alangoya_ ilk dozu dün oldum. Evet bende dün iyiydim. Ama gece sabahladım resmen hem kol ağrısı hem halsizlik hemde mide bulantısından. Ve şimdi de öyleyim bulantım var halen