Almilossum06 Gecenlerde bi kaçtane post görmüstüm diş eti kanamasıyla ilgili. Bende aynı durumdan şikayetçiydim ve bugün diş doktoruna gittim. Önlem alınmazsa düşüge ve erken doguma sebep oluyormus doktorum söyledi cok şaşırdım 😳 yani kızlar ihmal etmeyin dis eti kanamasını 🙌🏽
NurM1 Almilossum06 hamileliğimin öncesinden beri kanıyor hala da hep diş problemi çektim 39 a geldik 😅
Almilossum06 EsenEsinDefne NurM1 Bende doktorumun dediklerini diyorum mutlaka düsük olur veya erken dogum olur demedim sebep olabilirmis dedim 🙂
Almilossum06 Flyy bende cok sasirdim kanamaya bagli iltihap da oldugu icin hamilelikte de genel olarak iltihap riskli oldugu icinmis 🤷🏻♀️
Eylb_ Almilossum06 en baştan böyle yazsanız daha iyi olurdu bence, kimseyi korkutmaya gerek yok :) risk her zaman vardır tabii ki ama böyle başlıkları doğru ve gerçekçi bulmuyorum.
KumsAlyaa Flyy Aynen canım her gün burada öyle şeyler okuyorum bir yaşıma daha giriyorum vallaha hamilelik kolay ise de buradaki psikoloji yüzünden çok zor zaten evhamlıyız dün güneş tutulması postu açmışlardı uyutmadı beni bugünde bu post uyutmayacak
dygefe Benim de dişim çürüdü hamileliğimde, doğumdan sonra tedavi ettircem, nette gördüm ben de öyle yazıyordu korktum eşime sordum yok öyle bişey dedi 🤷♀️
Almilossum06 dygefe ihmal etme canim banada dogumdan sonra mutlaka gel dolgularini yapalim dedi simdilik sadece dişlerimi temizlettim ve malesef iltihap olmus dis etimde o yüzden benide korkuttu doktor arastirlimis yani dogruymus 🫤
Flyy KumsAlyaa Yaa ben de bazen yatarken okuyorum burda bi seyler o kadar kötü rüyalar görüyorum ki bilinç altımıza işliyor resmen 😬😬 güzel düşünelim olumsuzu çağırmayalım yapcak bi sey yok canım
Almilossum06 KumsAlyaa Eylb_ Yanliz ben bu postu kimseyi korkutmsk icin acmadim linc etmeye bayiliyorsunuz hemen ben yalan veya dogaüstü bisey de yazmadim bukadar abartilcak ha yazdigima inanmaya bilirsiniz herkesin elinde telefon var gidin arastirin bitarafimdan uydumuyorum bunlari 😇 saygilar 😆
dygefe KumsAlyaa canım ben de hamileyim dişim çürüdü hamilelikte akşamları özellikle çok ağrıyor doğuma 2 ay kaldığı için erteliyorum tedaviyi ve benim eşim kadın doğum doktoru o bebeğe bişey olmaz dedi.
Almilossum06 Yagmurrr98 bende ilk kez duydum ve burda paylasmak istedim sonucta cok okuyoruz burda önlem alsinlar diye ama gel gör ki bizim millet hemen ters anlamaya ve linc etmeye hazir 😆
Eylb_ Almilossum06 yalan demedim ama oradan buradan duyduğunuz eksik bilgilerinizle insanları germeye gerek yok hanımefendi. Elimizdeki telefon araştırmak için doğru değildir ayrıca lütfen sizde araştırmalarınızı internetten değil bilgi sahibi insanlardan yapın size de saygılar 😊
Almilossum06 Eylb_ iyi okumadiniz galiba internetden aldigim bilgiyi paylasmadim birda bizat doktorum söyledi yorum yapcaksinizda iyci okuyup yorum yapmanizi tavsiye ederim yarim yamalak okuyup yanlis seyler yaziyorsuz 😇
Eylb_ Almilossum06 yarım yamalak yazdığınız için olabilir mi ? Başlığı insanları korkutacak şekilde açmışsınız, içerikte elle tutulur bilimsel bir veri yok. Ta aşağılarda asıl sorunun iltihap olduğunu söyleme zahmetine katlanmışsınız. Yani diş eti kanamasının direkt olarak düşüğe sebep olmadığını aslında iltihabın sebep olduğunu yazmak çok daha mantıklı bir davranış olurdu. Uzatmak istemiyorum rica ediyorum sizde uzatmayın bana cevap yazmayın 🙏🏼
KumsAlyaa dygefe Bende ilk kez duydum canım diş eti kanamasının sebep olduğunu şaşırdım yani ben diş etlerim hep sorunlu hamilelikten Öncede hep kanardı hala kanıyor arada sert şeyler yerken filan tedirgin etti beni bu durum şimdi
Almilossum06 Eylb_ girip okuma ozaman madem seni cok korkuttu burda insanlar neler yaziyorlar hepsine böyle tepki gösterceksen yanlis bi programm indirmissin (ayrica niyetim kimseyide korkutmak degildi bildiklerimi paylasmak istedim ) senin gibi art niyetli inasanlarda böyle cevap veriyor!!!sende lütfen geri yazma hem suclu hem güclü dedikleri bu olsa gerek hayret biseysin gercekten..