Minikheyecan Mv00 ben üç haftadır topallıyorum sol ayak üzerine basamıyorum ya da sekiyorum uyurken ayaktaykrn canım yanıyo 🤭
Brlgry Mv00 bende öyleyim geçen düğğne gittik plastik sandalyede kıvrandım resmen ağlıcaktım hadi kalk gidiyoz dedim eşime kalktık kuyruk sokumum fena ağrıdı 😔 rahat yumuşak yerler dışında rahat edemicem anlaşılan
Mrry Mv00 benimde kuyruk sokumumda ağrı var ya bugün yine az dün daha çokdu dengesiz bi ağrı düzeni var ya bi kaburgam ağrıyo bi gecelik ağrı bi bacağım ağrıyo şaştım valla😊
Dugus1996 Bende 24 haftaligim sağ tarafimdan bi ağrı geliyo bel de değilde normal mi acaba rahîm mi buyuyo. Bebek mi agrilasiyo kizim kipirdanmasa hemen doktora gididcektim
Mslali Ağrılarda normal akıntılarda bu haftalarda olabileceğini söylemişti doktorum 🙏🏻 Az kaldı kızlar :)
Yeniievli Mv00 Normal canım bendede var.kilo aldıgımız için öyle oluyomuş.son günlerdede tabanlarım ağrıyo sanki saatlerdi ir yürümüşüm gibi.o da yine bebek büyüdüğü için,kilo aldıgımız için ayaklar taşıyamıYo agrıyomuş