mmervekaya Kızlar gece uykudan uyandırıyor beni bulantı sonrasında kusma 😞 sabah da yesem yediğimi çıkarıyorum yemesem daha çok bulanıyor 🥺 sabah kalkınca ne yediniz neler yaptınız çıkarmamak içinnn
AzraFarah mmervekaya ilk uyanınca bulantım varsa baş ucunda kraker bulunduruyorum,biraz atıştırip öyle kahvaltı hazırlıyorum
Gulaycelik mmervekaya 20+6 bnm hala geçmedi yağsız tam buğday dilim ekmeğe tost yapıyorum bi o rahatsız etmiyor beni harici yediğim herşeyi çıkarıyorum
2prensesannesiiii mmervekaya sabahları direk ağzıma tuzlu kraker atıyorum geçirdi valla iyi geldi bana bi de yataktan yavaş kalkın 🙏🏻 Akşam kusmalarım yok ama sabah kusma bulantım var sarı acı su kusuyorum bu şekilde baş edebildi 🙏🏻 8+5 im bende
kocisininprensesi mmervekaya baş ucunda galeta olmasını tavsiye ederim. Ve seni rahatsız etmezse bir tık başın yukarıda olsun. İlk kızımda yoktu ama ikinci gebeliğimde bende böyle çözüm buldum şu an
Almilossum06 19.haftadayim ve yeni yeni atlattim bende hic bisey yiyemiyordum sadece meyve yiyordum arada limon da cok iyi gelyiordu. Sabirli ol canim geciyor bu günlerde
denizmanzarasi mmervekaya canım ben bugün tuzlu leblebi yemeye başladım o sanki azaltıyor bir de sakız çiğnemek iyi geldi gibi
Annecim58 mmervekaya valla bende sabah bulantı kusma yaşıyorum ama kusmak en iyisi bukantim gidiyor en azından
Gulaycelik mmervekaya yağsız kaşarlı tost ve haşlanmış yumurta ben bunlarla bi rahat gün geçiriyorum az sık ye ayrıca fazla yüklenme
mmervekaya Tam 7. Haftamda başladı şu an 12. Haftadayım hala devam ediyor. Kusmaktan bayılma noktasına gelip serum alıyorum. En sonunda doktor fitil verdi o biraz azalttı kusmalarımı ama bulantı hala devam ediyor. Hiç azalmadı :((
mmervekaya @“Bebekliannee”# Tam 7. Haftamda başladı şu an 12. Haftadayım hala devam ediyor. Kusmaktan bayılma noktasına gelip serum alıyorum. En sonunda doktor fitil verdi o biraz azalttı kusmalarımı ama bulantı hala devam ediyor. Hiç azalmadı :((