Asilinannesi Kızlar nar acayip faydalı bir besindir araştırıp bakabilirsiniz hamilelikte o kadar faydalı ki bir bakın derim💕
alcang Asilinannesi buraya narın düşük riski yaptığını yazmışlardı. Yok doktorlar yeme dedi felan diye. Ben yedim bi sorun yaşamadım ama bilemiyorum yine de
Tgcee Asilinannesi bende cok severım narı 😋ama burdakı yorumlardan etkılendım dusuk etkısı varms nenyıycgmı bılmyrm artk okumktan burdakı yorumları🤷🏻♀️
BuseBasderici Asilinannesi eski zamanlarda kadınlar narı bebeği düşürmek ve sonlandırmak için yerlermiş. Nar hamilelikte kesinlikle yasaktır
Melhaercan alcang buraya kalırsak 😄😄 hepimiz riskliyiz hiç bişey yemeden dünyaya getirecez bebekleri gebeligin ilk 3 ayı önerilmiyor genelde kabizlik yaptigi için ebem geçen dedi aşırıya kaçmadan yiyebilirsin
KubraKzldg Benim nar yediğim günün ertesi günü kanamam olmustu. Kan sulandırıcı etkisi varmış narın. Yinede aşırı tüketmemek lazım.
KubraKzldg Melhaercan 12 haftalıktım evet düşük riskinden raporluydum zaten evde yatıyordum o zaman. Bilmıyordum narın kan sulandırıcı etkisi oldugunu malesef yedim. Ama doktorum yinede aşırıya kaçmadan yiyebilirsin demişti
yba Bir oturuşta 2 büyük yediğimi biliyorum bende bir sıkıntı yapmamıştı. Ama herşeyin fazlası zarar.
Busradrkc Kızlar sızler ıcın arastırdım 😇 Hamilelikte narın ve nar suyunun faydaları; Nar, kalbin sıhhati için gerekli olan ve gebeliğin ileri evrelerinde kan basıncını düşürme etkisi gösteren fitokimyasal bileşikler içerir. Antosiyanin, pelargonidins, siyanidin, ellajik asit gibi fitokimyasal anti-viral özelliği ile hamile kadında enfeksiyon oluşumunu engeller. C vitamini açısından zengin olan nar, anne ve gelişmekte olan bebeğin bağışıklık sistemi için mükemmeldir. Büyüyen ceninin kemik sağlığını ve kemik yoğunluğunu korumada yardımcı harika bir besindir. Nar, kızılcık ve yeşil çaydan daha fazla antioksidan içerir. Antioksidan açısından zengin özleriyle annenin ve bebeğin sağlığını korur. Nar suyu, düşük oksijen ve kan akışının meydana geldiği durumlarda bebeğin beynini hasar görmekten muhafaza eder. Nar, A vitamini ve E, potasyum ve folik asit deposudur. Anne karnındaki bebeği de sizi vitamin eksikliğinden korur. Kırmızı kan hücresi (RBC) ve DNA oluşumu için gerekli bileşenler içerir. Bebekte nöral tüp defektlerini önler. Nar, yüksek demir içeriği ile hamilelik sırasında hemoglobin yüzdesini artırarak kansızlıkla mücadele eder.
Deletedmom2224 Asilinannesi narı çok çok severim internette de hamilelikte çok faydalı olduğunu okudum ama doktor bana hamilelikte nar önermiyoruz kan sulandırıcı etkisi var düşüğe neden olabiliyor demişti bende sasırdim açıkçası
Asilinannesi Kızlar bende araştırdım baya çok faydalı deniliyor kafam karıştı İnan’ın bende sürekli yiyorum zararını görmedim ama doktoruma soracağım 💕
Melhaercan KubraKzldg o haftalarda bebek anneye tutunmaya çalıştığı için sakıncalı biraz daha büyüdük ten sonra aşırıya kaçmadan yenmeli