Ozcankbra merhaba canım geçmiş olsun öncelikle 🙏🏻 Bende ikiz bekliyorum 22+4 de kontrolde rahim agzı ölcüsü 5mm cıkınca acil yatış yapıldı ertesi gün tekrar bakıldıgında 15 e yükselmisti serklaj yapıldı. Suan 30+1 iz bugünleri görebilir miyiz diye hastanede konusup duruyorduk. Rabbime sükürler olsun üstünden 2 ay gecti simdi her gecen gün icin cok mutlu oluyoruz. 2 haftada bir kontrole gidiyoruz bebişlerim ve gelişimleri iyi gidiyor sükürler olsun. Bende iyiyim sürekli yatıyorum oturuyorum. İlk zamanlar pek kalkmadım tuvalet dışında, ailem yemek yapıp bırakıyordu ısıtıp yiyip tekrar yatıyordum. Şu sıralar odasını düzenlemek için vs. ayağa kalkıyorum kendimi cok yormadan tabiki sonra hemen uzanıyorum. Kötü düsünme hicbir zaman, kötü hikayeleri de okumamaya calıs, ben her okudugumda basıma bi is geliyor cünkü :) icini ferah tut ve dedikleri gibi bol su ic, ic camasırını günde 2-3 kez degistir bende cok akıntı oluyordu sürekli degistiriyordum ve pamuklu camasır kullanıyorum. Umarım saglıkla kavusuruz bebeklermize 🤗🥰