Bebekliannee Alymus ben şuan 4+2 deyim ama benim de başım ağrıyor. Adet gününden 1 gün önce catliyordu parol içtim. Simdi arada bir ağrıyor
Sahra_su Alymus magnimore verdi bulamadım. Bende badem tükettim azaldı biraz. Demir eksiliyor olabiliyor hormonlar artıyor. Kan değerlerinize baktırın
Kayaozge Alymus 4 aylık olduk bizde aynı durum bende de mevcut bazen öyle bir ağrıyor ki ağlama durumuna geliyorum parol da kesmiyor karanlık bir odaya geçip yatıyorum sadece
FatosNazim53 Alymus Canım ben 13. Haftadayim. Kaç haftadır akşamları başım çok fena agiriyor. Parol kullanıyorum sadece. Birazcık geçiyor. Ama normalmiş hormonlardan dolayı.
Alymus Kayaozge bende yoktu böyle bir kaç gündür bu şekilde oluyorum ve sabah akşam kusmam devam ediyor
Kayaozge Bebekliannee Evet geçen hafta kontrolüm vardı doktor erkek gibi gözüküyor dedi ama detaylı ultrasonda daha net belli olur dedi. Ama erkek de baş ağrısı oluyor mu hiç bilmiyordum
Kayaozge Bebekliannee Bilmiyordum valla ama yarın başka bi doktora kontrolüm var bakalım o nediyecek cinsiyet hakkın da
Bebekliannee FatosNazim53 ben daha yeni hamileyim. Bir kızım var kızımda baş ağrısı yoktu. Bunda arasıra baş ağrısı oluyor ama beni sadece 1 kere kötü yaptı
Alymus FatosNazim53 kişiden kişiye değişiyor galiba kuzenim 1 ay önde hamile benden ne mide bulantısı ne kusması ne baş ağrısı oldu cinsiyet erkek bende tüm saydıklarım hala devam ediyor ama cinsiyet belli değil
Kayaozge Alymus Benim neredeyse 2-3 gün üst üste baş ağrım oluyor mide bulantım da normal de yoktu buaralar başladı bende de özellikle sabahları kahvaltı yaptığım da artık istemiyorum ki sabah olsun kahvaltı yapayım