aysecancan Arkadaslar detaylıda bebeğimin herseyi normal ama haftasına göre 1 hafta geriden geliyor.başına gelen var mı? Beslenme ile tekrar haftasına uyumlu ilerler mi?
hilalella aysecancan detaylıya nereye gittiniz acaba, bu arada geriden gelmesi pek problem olmuyor günlük muz ve magnezyumlu soda içerseniz düzelecektir
atlasinannesi_ Ben daha 3.5 haftalık hamileyim cuma günü vajinal ultrason yaptı doktor çevremde çoğu kişi düşük yapıyor diyor bilen bilgilendirir mi
Mrvbnbg2208 atlasinannesi_ 3.5 çok küçük alttan bakması bence de saçma ama 6. Haftam da bana da alttan baktılar bir sıkıntı yaşamadım
Bernnnaaaa atlasinannesi_ vajinal ultrasonun bir zararı yokki düşük ilk aylar da çok sık karşılaşılan bir durum ama siz çok erken gitmişsiniz doktora
atlasinannesi_ Bernnnaaaa baş dönmem nedeniyle gittim bir de akıntım çoktu mantar varmış ondan gitmiştim hamile olduğumu öğrendim ben de biraz işkillendim vajinal ultrason yapınca ama siz bir sorun olmaz dediğiniz için biraz daha rahatladım teşekkür ederim 🙂
aysecancan hilalella atakent acıbadem’e gittim.takibim zaten orda yapılıyor.fiyatlar biraz yüksek ama başka hastane yada doktor aramakla uğrasmak istemedik açıkçası.