Minikpopo Busradrkc ben de varım tatlım ✋🏻 31+6yız allahın izniyle Parkda Mehmet Gül’e gidiyorum şahsen 4 yıllık doktorum ve çok memnunum akraba gibi olduk artık 😄
Busradrkc Yildizim gözde hastanesınde selma hoca var o da cok iyimiş degiştirsem mi diye kararsız kaldım 🤔
Seda0202 Ben adiyamanliyim doğum yaptım 5 aylık 1 oğlum var ellerinizden öper teyzeleri devlet hastanesinde dilek kaya kaplanogluna gidiyordum normal doğum yaptım
Yildizim Busradrkc Gözde nin kadın Doğum doktorlarını beğeniyor çoğu kişi hatta devlette Filiz hanım var o da Gözde hastahanesine geçmiş😊 ben doktorumundan oldukça memnunum😊 cinsiyetini öğrendin mi
Busradrkc Gmz-e selma hocaya gıderken önceden randevu mu alıyoruz yoksa gıttıgımızde sıra bulabılır mıyım
Busradrkc Minikpopo bana da bahsettiler cok iyi diye kafam cok karıstı her gun acaba hangi dr a gitsem diyorum 😇 Park da muayene ücreti ne kadar 🤗
Senemseninle Busradrkc Sanırım 60tl ilk gidincede 80 sanırım ben bi ara orayada gittim de ama bize indiriimli olduğu için öyledir
Minikpopo Busradrkc ben o kadar çok seviyorum ve güveniyorum ki doktoruma ilk başta Rabbim sonra o 😊🙏🏻 80 tl canım muayene ücreti. Ama 10 gün inde tekrar gidersen ücretsiz oluyor 🙏🏻