Meresss Portakalcicegi benim doktor ne dedi biliyonmu ikiz gebeliklerde erken olursa derken derken kendini erkenden doğurtan hastalrım var dedi bitane ikiz gebeden bahsetti riskliydi yat dedim amaaan yatsam nolcak deyip gezdi durdu 38 haftada doğum yaptı dedi yani herşey pskoljimizden geçiyo
Portakalcicegi Meresss birseyi kırk kere dersen olur derler yaaa o hesap heralde diye diye korka korka kötüyü kötüyü çağırıyor insan valla en iyisi iyi düşünmek aman diyeyim. Bana 20 gün sonra gel demişti 11 kasıma denk geliyor benim daha çok yaaa 😐😐😐
Meresss Portakalcicegi özeldeyse daha erken sıra al git canım benim biri pozisyonu almış ondan serklajlı olduğum için sıkı takip ediyo
REYHAN-2 Meresss Doktor 37. haftayı görmemi istiyor ama en kötü ihtimalle 4 hafta daha dayan diyor.. Çocuklarımın sağlığı için bende biraz sabretmeliyim farkındayım ama biraz zor bir dönem 😓 Hayırlısı Alllah. Rabbim cümlemize sağlıklı bir doğum nasip etsin 🌼
Meresss REYHAN-2 valla canım 29 dan sonrası zor galiba ben yatışda çok zorlanıyorum sağa yatıyorum biri toplanıyo sola yatıyorum biri toplanıyor sanki karnım ikiye ayrılmış gibi 😣
Seydagunay Meresss 31+0 ız şimdilik kötü bir durum görünmüyor inşallah maşallah tabiki ikiz olduğu için ne olacağı da belli olmaz inşallah bı 35 leri görürüz rahim ağzında dikiş var rahim boyu da en son 38 di ki bu bir ay önce fln devamlı yatıyorum
Meresss Seydagunay inşallah görürüz 35 leri benimde dikiş var canım ama kızım kafasını yerleştirmiş heran çıkcak gibi hissediyorum 🥹
Seydagunay Meresss ay gerçekten zaman geçmiyor sürekli yatıyorum artık yanlarim çok ağrıyor ama yatmak zorundayım fln ve çok sıkılıyorum hamileliğimin başından beri yatıyorum nerdeyse hele son 2 ay birfiil yatıyorum hiç bir yere çıkmadan
Meresss Seydagunay aynı ben gibisin sen ilk haftadan beri yatıyorum en fazla 4-5 hafta kaldı dayan diyorum kendimede ağırlar insanı maf ediyo rabbim vaktinde sağlıkla aldırsın kucağımıza inşallah küvezlerde bırakmayalım evlatlarımızıı🤲🏻
Ozgul45 Meresss Bende 35+2 haftalik çift yumurta ikizlerine hamileyim ara sıra belime giren ağrılar dışında sorunum yok şükür doktor 36da aliriz dedi bakalm nasipse sayılı günler kaldı hepimiz zamanında kavuşalım yavrularimiza inşallah.🌸🌸
Meresss Ozgul45 ayy senin yerinde olmak isterdim sağlıcakla al inşallah kucağına hepimiz inşallah 🤲🏻Az kalmış
Bebekdelisi Meresss 25+0 canım daha bız ah hepımız 35/36 gorsek hep dua edıyorum herkese inşallah 🤲🏻 Suana kadar sorun cok olmadı elhamdulillah ınsallah olmazda
Meresss Bebekdelisi inşallah canım inşallah sende yaklaşmışsın o dönem hızlı geçti benim ama 28-29 u bitmek bilmedi
Bebekdelisi Portakalcicegi küvez zor yıpratıcı canım benım erken dogumum var o psikoloji AP ayrı anlatılmıyor inanki
Fatime07 Kızlar vücudunuzda çatlak oluştu mu ikiz gebelerin daha hızlı büyüdüğü için karnı çok mu oluşur su an yağ sürüyorum ama yıne de var biraz siz neler yapıyorsunuz tabi önemli olan bebeklerin kilo alması ama ben yine de yağ sürmeye devam ediyorum
Meresss Fatime07 arada sürüyorum görünen bi çatlağım yok karnımda çok büyümedi açıkcası neden bilmiyorum 😣
Portakalcicegi Meresss Özelde canım 20 günden sonra her hafta cağıracakmış artık bu defada beklerim heralde günümü, ama cok ağrı bşrsey olursa erken gel demişti İnşallah olmaz da bakalım artık
Seydagunay Meresss benim de kız aşağıda da bana da dedi doktor önceki haftalarda kızın kafası dikişte hatta biraz baskı yapiyor diye sonra pozisyon değiştirdi
Seydagunay Meresss aminn aminn inşallah valla tek düşündüğüm kuveze kalmadan çıkmaları benim çok şükür sancılarım yok daha inşallah
Seydagunay Meresss 1600 oğlan 1850 kız ikiyüzer gr almışlar iyi dedi doktor nst de sancım da çıkmadı şükür senin doktor ne dedi bebiş kaç kilo olmuş