Annelikyolu Kızlar ıslak mendile gelen zamları biliyoruz😁 stoklamak ne derece yararıma olacak ? Ufak ufak alıp hep kenara koysam? Doğumdan sonra alışveriş zor olacak elimin Altında olsun
Mervesonerutkuusta Annelikyolu ıslak mendil bez gibi olmuyor zaten onu stok yapabilirsiniz baktınız ıslak mendil pişik yapıyor ılık suda yıkayarak kullanırsınız
MomBse Annelikyolu ben temizleme pamuğu almayı düşünüyorum ıslak mendil yerine en güvenilir marka en saf olanı uni baby yeni doğan onunda üclü fiyatı 22-26 lira arasında çok pahalı en iyisi pamuk alayım dedim napayım
Annelikyolu Albatros3501 hangi marka 😁😁😁 raf ömrü ne acaba doğuma 4 ayım kaldı şimdiden koysak kenara zararı olmaz dimi bozulmaz
Albatros3501 Annelikyolu kız yok benim de 4 ay var. Johnsons baby aldım çoklu paketlerden. Ama bakıcam baby me falan da alabilirim. Üzerine bebek resmi olmayan ıslak mendil almıyorum. Dalin, jahnsos baby me alacaklarım arasında...
ozgeya Annelikyolu 21 gün önce doğum yapmış biri olarak söylüyorum ki imkanın varsa stokla.bu kadarcık günde 3lü uni babylerden 3 paket bitirdik.bir de her zaman indirimli bulunmuyor en son 38 tlye aldık mecbur.
ozgeya Annelikyolu biz de sleepye geçmeye karar verdik,dün aldım bir kutu,uni babyden farkı yok.hem çok daha ucuz
Prenseskuzum Annelikyolu ya bende merak ediyorum. Saçma olcak ama stokliyim diorum "alma islak mendil kurur bozulur,bilmem ne olur bosuna alirsin" diolar 🙄 stoklayimmi ya bi tavsiye verin bana🙄