Nursaygi Zln2152 Kız bende senden haber bekliyorum bakıyorum yazmışmısın diye 🙄 Sevindim hadi bebeği görmene sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah Rabbim 🙏🏻
Eliyeva1 Zln2152 oh be abla çok wukir rabbime rabbimden umud kesilmez inwallah sag salim kucagina alirsin inwallah ablam valla cok sevindim
Zln2152 Eliyeva1 çok sağol kuzummm şükür rabbim bağışladı inşallah sağlıkla da almak nasip olur rabbim seninde gönlüne göre versin inşallah birtanem 🙏🥹❤️
Bstcl _e_b_r_u_ merhaba bir şey sormak istiyorum. Hcg testindeki artışınız nasıldı? Kaç gün arayla yaptırdınız testi? Benim şu an kritik düzeyde de yorumları okurken sizin de yaptırdığınızı okuyunca sormak istedim
Bstcl Zln2152 ben 2 gün önce yaptırdım 366 çıktı. Bugün tekrar yaptırdım 407 çıktı. Doktorum 2 katı olmalıydı deyince üzüldüm
Bstcl Zln2152 iki gün sonra tekrar yaptırıcam test bakalım inşallah istenildiği gibi artar. Sizin de sonuçların iyi olmasına sevindim. Sağlıkla kucağınıza alın inşallah
Zln2152 Bstcl inşallah canım Allah gönlüne göre versin 🤲 sonuçları öğrenince haber edersin Çok sağol kuzum rabbim sana da hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin inşallah 🙏 isteyen herkese 🥹❤️
Bstcl Doktor kontrolüne gittim ve kese göründü her şey yolundaymış test sonuçlarının yanlış olabileceğini söyledi doktorum. Başka bir yerde daha test yaptırdım onun sonuçları oldukça iyiydi ümitlenmiştim ve sonuç sevindirici