Zln2152 Koyuncu ne güzel ne kadarda iyi bi şekilde ilgilenmişler ben ordu aybastı ilçesinde yaşıyorum kuzum yani burda özel hastahane bşle yok o kadar küçük bir ilçe devlet hastanesi bir tane tek var ve bi kadın doğumcu tek var. Burda ki doktor da iyi ama en son gittiğimde sadece kesen oluşmuş var dedi gönderdi exstra ilgilenip şöyle yap böyle yapta demedi ilk kaybımın olduklarını da biliyorlar. Burda hastahaneye özele gitmek istesen 2 saatlik yol ile Fatsa’ya ancak gidilebilir. 10 kasımda tekrar randevum var eğer kafama birşey yatmazsa özele gideceğim mecbur
Nazli-61 Zln2152 tamam bebeğim hadi inşAllah bekliyorum 😍❤️ Şafak sayar gibi sayacaz bende bu cuma 4 ünde yani 😂😌
Elifsu01 Zln2152 Ben kimyasal gebelik yaşamıştım aşırı ağrım vardı ve beta 80 dan 110 a yükselmişti çok azdı, diğer baktığımızda 70 olmuştu, yani düşüşe geçmişti. Sizin değerler gayet iyi içini ferah tut canım. Dualarım seninle. 🥰
Zln2152 Elifsu01 çok teşekkür ederim kuzum güzel dileklerin için 🙏❤️ Bende ilk balta düşük görünce değermiş biraz korku oldu tabi ama şükür yükseldi 5+1 de keseyi gördük ama Henğz bebiş falan yok şimdi de var mı yok mu korkusu var 🥹😀
Eliyeva1 Zln2152 bilmiorum butun umudumu tamamen kayb etdim dun gitdiyimde hamilelik devam ediyormj diye sula verdim emin deyilim fakat bekliycez deyildi o kelimeden sonra artiq eminimki hamileliyim cok pis bi sonucla sonlanmiw ben ne diyim valla bisoz bulamiyorumki ilk gitdiyimde herweh normaldi 5+4 gunlukdu onda kan gelmemesi icin bi iyne etseydiler hicde boyle olmazdi kismet diyib geçiyorum bawqa elimden biwey gelmiyo ele sadece agri aci bana kaliyo😪
Eses90 Eliyeva1 çok geçmis olsun acile gittiniz mi bilmiyorum sistem nasıl inşallah sıkıntı yoktur. Telegram da bir İsveç’te doktorlar grubu var belki oradan yazarsanız civarınızda bir Türk doktor vardır yardımcı olur size. Çok geçmiş olsun tekrardan
Eliyeva1 Eses90 çok sagol bacim amma ne benim ne kocamin telegrami yoktur biz biraz sosyal medualardan uzaqiz ne yapiyim abla benimkide boyle getirdi gitdim acil egerwey notmal deyildi amma 1 haftadir kan geliyo hatta bazen parca weklinde bile
Zln2152 Eliyeva1 valla bende şaşırdım kuzum. Senden çok parça geldi mi veya gelen parçanın büyüklüğü nasıldı
Eliyeva1 Zln2152 yok abla küçükdu o parcadan sonra doktor gitdim biraz risk var bebek biraz awagi duemuw dedi bu gun yine gidicem
Eliyeva1 Zln2152 yok abla o kadar kendime deyilimki dojtor muayinesi 1kasim bende bugun 1i oldugunu zenn etmiwim yarin gidicem abla ne deyimki zaten dueuk yapdigim belli daha neyi kontrol edecekler velli deyil