Eliyeva1 Son adet tarihime gore 6 haftalik hamileyim dün sabah namaza kalkdigimda kan geldiyini gordum ve getdikce artmaya basladi d
Zln2152 Sinem94 780lerdeydi canım dün akşam da tekrar bir beta bak dedi doktorum akşam acile gittik 1392 çıktı
Sinem94 Zln2152 vajinal olarak mı görüldü karından 1500 aşasi görünmüyor yazıyorlar burda ben 1500 -2000 olmasını bekliyorum
Eliyeva1 Kan gelmeye bawlasi savah namaza kalkdigimda gordum doktora acile gitdim cok kan geliyo ultrases muayinesi yapildi vajinadan bebek 2+4 gunluk amma hic problem yok deyildi
Zln2152 Eliyeva1 ah o kadar çoksa kimyasal gebelik mi yaşıyorsun acaba kuzum sen hemen bi hastahaneye çık beta falan da bakılsın
Eliyeva1 Dun sabah 5 den hala kan geliyo doktor biwey yok bebek iyi fakat artarsa yeniden gel deyildi
Zln2152 Eliyeva1 iyide o nasıl doktor önleyici birşey vermedi mi sonuçta bebek görüşmüş ilaç tedavisine başlatması lazımdı. Benimde kanamam oldu da bebek henüz görünmedi diye ilaç vermedi
Eliyeva1 Zln2152 ben isvecde yawiyorum dun gitdim sabahdan gece 1e kadar doktorda kaldim hic bir problem yok bazen boyel oluyo deyildi amma icim hic rahat deyil boyle normal biwey olamaz
Eliyeva1 Cok korkuyorum bu 3 cu hamileliyim 2 kizim var olarda hic boule biwey olmamiwdi bu neden boyle oldu hic anlamadim
Zln2152 Eliyeva1 içini ferah tut ama senin hastahaneye görünmen lazım kanama çok diyorsun bir ped dolacak kadar oluyor mu ? Pıhtı şeklinde mi?
Zln2152 Eliyeva1 eğer damla damla ve bir kez gördüysen daha da gelmediyse o normal kuzum ama halen dünden itibaren kanama varsa o problem düşük vs olabilir korkutmak istemiyorum. Sancın var mı?
Eliyeva1 Zln2152 doluyo cok geliyo hatda ag rengli kirmizili biwey geldi sora su gibi kan geldi kiyafetlerim bile batdi
Zln2152 Eliyeva1 kuzum baya kan var sen niye duruyorsun halen hastahaneye gitsene sanırım düşük yapıyorsun
Selcan94 Eliyeva1 kuzum korkma doktor bişey yok dediyse kesenin etrafında kanama vardır büyük ihtimal bnmde öyle olmuştu hamd olsun doğumu bekliyorum şimdi 😊