berkinannesi_03 mimar_anne şükür birşey çıkmadı gittik hastaneye sağolun bilgilendirdiğiniz için sağlıkla kucağınıza alın inşallah sizde bebişinizi💞🥰
berkinannesi_03 KumsAlyaa evet ama bir an korku geldi içime 🥰 çok sağolun teşekkür ederim bana Moral olduğunuz için 💞🌸
berkinannesi_03 Melegimm95 gittik hastaneye şükür birşey çıkmadı hareketsiz kaldığın için olur dedi doktor uyuduğu içinde olur dedi çok teşekkür ederim hepimiz sağlıkla alalım kucağımıza inşallah 💞🌸🥰
berkinannesi_03 erkekanne34 evet gittim canım şükür iyi bebiş o iyi olduğu için bende çok iyiyim sağolun teşekkür ederim sizi telaşlandirdim kusuruma bakmayın 🥰🌸💞
Boncukveannsi berkinannesi_03 ayy çok sevindim demek size küçük bir yaramazlık yapmak istemiş annesini🥰
berkinannesi_03 Boncukveannsi gittiğimizde ultasonda bacak bacak üstüne atmış şekildeydi doktorum dedi keyfi yerinde bana biraz yaramazlık yapmış bizim küçük bey dediğiniz gibi 🥰♥️
berkinannesi_03 meltemc çok sağolun çok teşekkür ederim amin inşallah bütün annelerimiz kucaklarına sağlıkla alsın yavrularını 🤲 🥰♥️🌸