Annesininportakali53 Kızlar evde ek iş yapan var mı?? Sosyal medyada çok var ama tabiki dolandırıcı oluyorlar. Oturduğum yerden birseyler yapmak istiyorum yakında bebisimi kucağıma alacam kenara atarım dedim
birminnosannesi_ Annesininportakali53 canım ben karakalem çizimi yapıyorum sayfam var arada ordan sipariş alırsam öyle harçlık çıkarıyorum kendime
zamaneannesi80 Annesininportakali53 ben örgü satışı yapıyorum genelde amigurumi.. ve bazen harçlıktan bi tık daha fazlası kalıyor elimde.. ama doğuma üç hafta kaldı nasipse ara verecem 🥲
Hgmom1 Annesininportakali53 ben 1 ay çağrı merkezinden çalışmıştım cheup satıyorduk ama cidden zor ya da bana zor geldi çünkü sabahtan akşama kadar oturuyorsun ev işi falan asla yapamadım
Annesininportakali53 birminnosannesi_ valla örgü yapmak çok uzun iş elimde patlar feln🤣 1 ay sonra bebeğimi kucağıma alacam allahin izniyle ona vaktim kalacağını sanmiyorum
birminnosannesi_ Annesininportakali53 hiç bilmiyorum ki canım başka ne tür işler var internetten bakmak lazım
Annesininportakali53 zamaneannesi80 ay valla helal olsun amigurumi işçilik isteyen birsey bunalirim diye giremiyorum o toplara ama alize puffy var aklımda tabi satışı olur mu muamma 💜 bizimde 39 günümüz kaldı sağlıkla gelsinler🥲
zamaneannesi80 Annesininportakali53 bi tane örün alizeyle elinizde bulunsun İnternet ortamında paylaşın sipariş gelirse yaparsınız olmazsa siz kullanırsınız 🤭
Hgmom1 Bebekliannee primine göre satış oluyor bir kadın 8 binde kazanıyordu ne kadar satarsan o kadar alıyorsun