Sevvl Gokcegoktug tüp bebeği bilmem am basli başına çok pahalı bir hastane doçent muayenesi 1800 Prof 1300 doğum 40 bın olduğuna göre tüp bebeği düşünemiyorum
Paramedik16 Gokcegoktug bi arkadaşım başladı daha yeni 27.500 sanırım ama ilaç filan dahil değil tabi Şahin hoca yapıyor zaten orda ben bahçecide Betül hocaya yaptırmıştım çok şükür ikizlerime hamileyim 🙏🏻
ipekmom_ Gokcegoktug bahçeci ebru öztürk yaptırdık çok memnunum hem doktordan hem klinikten tavsiye ederim canım
Paramedik16 Tüp bebek yaptırmadım orda ama ikizlerime hamileyim doktorum Acıbademde perinatoloji uzmanı kendisi pahalı filan ama verilen hizmetten ve doktorumdan aşırı memnunum zaten riskli gebeliklere bakıyor kendisi doğumuna orda yapıcam inşallah
Gokcegoktug Paramedik16 çift embriyo istiyorum betül hocayla görüştüm biraz daha bekle dedi infertilite olduğu için
elif233233 Gokcegoktug ben 2. Gebeligim oraya gidiyorum doc Dr Mehmet Özgür Akkurt aşırı memnunum hastaneden de burada hiç bir hastane ile kıyaslanamaz. Eğer durumunuz el veriyorsa mutlaka orayı tercih edin