kakara Merhaba kilolu hamilen kalıp 80 kg üzeri usg de bebeği görmede sorun yaşayan var mı cinsiyeti göremiyorum karnın yaglı kılodan dıyor bebege bakıyor usg de kilodan net değil diyor 16 haftadayım 87 kgyum
Patricia kakara kafayı yemiş o doktor. 78kgda hamile kaldım 12. Hafta açtı oğlum gösterdi kendini onun ultrasonla ya da kiloyla ne alakası var bebek göstermezse o ayrı
Merverg Senden daha kiloluyum 4+3 bugün keseyi karnımdan gördü doktor kilom hakkındada bir sıkıntı olduğunu söylemedi ama ben tedaviyle hamile kaldım iğnelerle alakalı kilo artışım oldu ama yinede senden daha fazlayım
kakara Merverg insülin kullanıyorum ve oksapar kızımda da aynı kılodaydım hiç kılo vs demezdı dr bu dr kilodan deyip duruyor
kakara Ahuum tmm haklı olabilirler ana bilemedm bu kadar kıloya baglamak sorununu arkadaş 120 kg aynı haftadayız tak gordu dedı bebegı
Summerwine kakara yani ben normalde en çok kalcamdan yaglaniyorum ama bu kiloya gelince göbekten de yaglandim ister istemez ama doktor zaten tam göbekten değil daha aşağısından bakıyor aslında acaba makinesi mi iyi değil ?
kakara Summerwine iki farklı dra gittim birinde bebegı net gorurken bunda goremedim bile belli olmuyordu
Summerwine kakara o zaman makineyle alakalıdır.Yani tamam kilo hepimize zarar ama bunun üstünden zorbalık yapmak hiç hoş değil.Siz üzülmeyin dünyada biz gibi bir sürü kilolu kadın var sağlıkla bebeğine de kavusuyor😍