tubbis Aysel_krdg ben ilk iğnem de gebe kalmıştım,iğneden 36 saat sonra 3 gün ilşki oldu bir gün var bir gün yok şeklin de ve 30 dk sırt üstü yatıp yerimden kalkmadım
Tolga61 Aysel_krdg bende çatlatma iğnesi oldum, ilk gün stres oldu ilişki olmadı diğer 2 gün sabah akşam ilişki oldu, şimdi bekliyorum 🙏
Didem_mina Aysel_krdg bende çatlama ignesiyle 3 üzlere hamile kaldım, yanlış hatırlamıyorsam gün aşırı ilişki demişti, ilk denemede tutmuştu, inşallah gönlüne göre olur
Tolga61 Hayal02 seninl Hayal02 seninle aynı gün yaptırmışiz canım senin vücudunda değişik belirtiler var mı canım🙂
Hayal02 Tolga61 malesef değişik bir belirtim yok psikolojik olarak sık acıkıyorum canım değişik şeyler çekiyor ve nadirde olsa kasıklarımda sızı hissediyorum .. bat 31 yada 1 i olarak görünüyor ve bu şekilde beklemek çok zor
Tolga61 Hayal02 bende göz kararması ve sırt agrisida var canım, dayanamadım bugün test yaptım ama iğnenin etkisinden pozitif gorunuyormus, test yapsak bile doğru tespit değilmiş
Kucukcicek61 Haticeanneeeee 11 de yaptım nerdeyse hic çizgi yok denecek siliklikteydi. 12. Gün yaptım daha belirgindi öyle oldu☺️
Haticeanneeeee tubbis direk kan mı verdin yoksa evde kaset test mi yaptın canım 17. Günden önce yaptın mı hiç test (Çok soru sordum heycanıma ver nolur )😀😀
tubbis Haticeanneeeee 17. güne kadar sabırla bekledim erken gebelik testi yaptım negatiftir diye hiç bakmadım sonra bakınca çift çizgiyi gördüm hemen acile gidip kan verdim öğrendim☺️ama bebeğimi kaybettim kalbi durdu