Bskogzhn Ayy şaka gibi öyle şeyler soruyorsunuz ki hayret ediyorum😄 normal hayatımız devam ediyor hasta değiliz bayanlar sinemanın ne zararı olur aklım almıyor
Nazzlii Bskogzhn evet sorular tuhaf olabilir ama intetnette okuduklarımda yüksek sesin zararı varmış hatta bi çok kişi sinemada çıkmak zorunda kalmış buna istinaden sormuştum doğru mu bunlar acaba diye
Mrvygmr Evet bence de hasta olmuşsunuz gibi davraniyorsun hamileyiz kızlar bu kadar kasmayin kendinizi
Mervesonerutkuusta Mrvygmr bu gözler neler ne postlar gördü o yüzden yadırgamıyorum en fazla rahatsız eder bebeği
Muhasebeci Nazzlii canım geçenlerde biri buna benzer bir post açmıştı aksiyon filmine mi ne gitmişti çocuk karnımda 10 dk durmadı diye yazmıştı. Sanırım biraz da kendi gerilmiş... çocuk aşırı sesten rahatsız olabiliyormuş...
Nazzlii Bskogzhn merhaba doktorumla görüştüm bebekten bebeğe de farklılık gösterir ama genellikle gerilim korku gibi aniden sesi çıkabilecek filmlere gidilmesini çok fazla önermiyoruz dedi
Nazzlii Bskogzhn düğüne hamileliğimde gitmedim hiç ama müzik sesi genelde aynı aniden yükseliş olmuyor ya da olsa da çok sık sık olmuyor o yüzden bebek düğünlerden fazla etkilenmez dedi
Hmervekara Nazzlii canım 33 haftalığım daha dün gittim sesten hareketlendi sadece o kadar hiç bi sorun olmaz keyfini çıkar eşinle 😚