Kelebekk-0307 Nesli3504 hayir öyle surekli bir sancı olmuyor zaten ara ara durup sancı geliyor ve istemsiz ikinma oluyor panik yapmayıp nefesinizi kontrol ederseniz çok hızlı geliyor önemli olan doğru nefes ve doğru ikinma
snm-ekr1 Bbilim118 su gelirse direk gidilir ama nişan geldiğinde bekleniyor sancıların sıklaşmasını bekleyip gidebilirsiniz
Kelebekk-0307 Nesli3504 ben direkt gitmemiştim dogum sancisi değildir diye beklemiştim doktorum gel bir bakalm dediği için gidip doğuma alınmıştım hemen. Genelde sancinin artk yoğunlaştığını hissettiğinizde gidin diyorlar
Kelebekk-0307 Nesli3504 bol bol nefes egzersizi yapın YouTube da birçok video var nefes kesilmiyor tabii ki aksine doğum nefesle gerçekleşiyor
Bbilim118 kahvesever__ evet çok az bi zaman kaldı o yüzden bende tedirgin oldum post açıp size sormak istedim çünkü bilgi vermiyo telefon numarasını bile vermedi bişey olsa o panikle ne yapcam bilmiyodum
kahvesever__ Bbilim118 Allah’la çok ilginç bir doktormuş gerçekten suyun gelirse hiç bekleme hemen acile git canım sen