Cakies Mariam1 herhangi bir erken doğum riskiniz yoksa 32 de yıkama ütülemeyi bitirmiş olup 34 te çanta hazır olmuş olsa en geç rahat edersiniz. 37+2 deyim şuan minimum yaşıyorum mümkün değildi sonraki haftalarda yapmak agirlasiyorsunuz ya da ben öyle oldum 😅
Alp24677 Mariam1 ben 33te hazırlamaya başladım şuan 37 haftadayım anca bitti illa çıkıyor ufak tefek eksikler 30dan sonra başlayabilir bence
Zeynep-Eslem Mariam1 bizim daha 3 ayımız var ama bn yavaş yavaş almaya başladım kız çocuğu olduğu için erken gelme olasılığı varmış bide bnde kist olduğu için erken doğum riski olabilirmş doktorum erkenden hazırla dedi
sevda_cicegi11 Yarenn92 benimde ocak başı veya ortası olucak agirlasmadan başladım tek tük eksiğim var
Skpln4660b Ben 34. Haftamda hazırladım eksikleri her ay alıp tamamladım cuma günü de doğum olacak dua edin ☺️☺️ size sonra söylerim şu lazım oldu şu olmadı diye 😁😁çünkü internettekiler biraz abartıyor bana göre
Cakies Alp24677 aynı haftadayiz. Muslin penye 1 tane de nohut battaniye koydum daha kalına ihtiyaç olur mu ki ??? Hastaneden çıkarken falan naaaptiniz ?
Skpln4660b Evet eksik illa çıkıyor ama hani zor olanı ilk haftalarda yapsa sonrası kolay olur , ben gurbetteyim eşimin ailesi de benim ailem de uzak o yüzden herşeyi ikimiz yaptık. Yardım edecek biri varsa bence zamanı da önemli değil
Alp24677 Cakies bende aynı böyle koydum nohut battaniye yeterli olur diye düşünüyorum daha kalına ihtiyaç olmaz bence. benim kasıma kaldı gibi doğumum sizin ne zaman
Bade0022 Cakies sezeryan yapacaksan kalın koy bence ameliyathane cok soğuk oluyor ne olur ne olmaz normal odada pek kullanılmaz ama ameliyathane de şart
Mariam1 Heryesyi aldım ama yikamadim daha çanta hazir değil sadece erkenden istiyorum daha bizim 3ayi var
Yarenn92 sevda_cicegi11 aynen bende yavaş yavaş ağırlaşıyorum çok yürürsem hemen nefes nefese kalıyorum baya birşeyler aldım ama daha var alınacaklar
Cakies Bade0022 kalın battaniyedense örme hırka/yelek koyabilirim onu sarariz tam giyemese de sıcak tutar az yer kaplar diye düşünüyorum.