Elisaevrn Kizlarrr ben 35 haftadayim herkes her an dogurcakmisim gibi davranıyor ama bazen 40 hafta sonra doguranda var demi. 39 hafta da sezeryan pilani yaptik ama okadar durmaz bebek diyorlar etrafimdakiler niyee cook tedirginim
Cgdm34 Elisaevrn etraftakıler cok bılıyor vaktı gelen dunyaya zaten gelecek kuzum dert etme dınleme boyle seylerı 👍☺️
Mehber Elisaevrn ay ben 38 haftaliqim banada daha doqurmadin mi doqurmaya niyetin yok mu bebe dis cikaracak neredeyse diyolar can sıkıcı bisey ama fazla duymamaya calisiyorum
Annesininportakali53 Elisaevrn banada öyle diyorlar gobegimde dimdik yani düşme feln yok sen 2 haftaya dogurursun 36-37 de gelir bence kalmaz diyorlar bende aynen aynen söyleyin belki gelir diyorum🤣🤣🤣 boş boş konuşuyorlar tedirgin olma
R94_ Bana da aynısını diyorlar etkilenme sen canım. 41. Haftada doguranda var yani belli olmaz bu işler ama elalem hep konuşur sen kulak asma
Damlanurkrdg Herkesin söylediğini olumsuza çekmeyi seviyosunuz söylesinler ne var banada diyorlar aşağıya inmiş diye 35. Haftadayım nesinde sorun arıyosunuz anlamıyorum
Emotion07 Bende 35. Haftadayım ve çalışıyorum her gün bugün yarın dogurursun diyorlar insan stres oluyor ister istemez bebeğim dönmüş ve karnım çok aşağıda öylede olunca her ağrı girdiğinde tedirginlik oluşuyor 🙄🙄