_ipek_ Merhaba arkadaşlar ayin22sinde kannverdim sonuç 56 çıktı iki gün sonra 24unde kan verdim 36 çıktı bu durumu yaşayan varmı
Minikmucizelere _ipek_ canım dış gebelik olabilir ben dış gebelik gecirdim benimki böyle olmadi ama baskalarinda dusup yukselmeler falan olmuş daha suan bi sey belli olmaz gerçi deger küçük inşallah güzel sonuçlar alırsın
Zehraumut _ipek_ kuzum büyük ihtimal kimyasal olmuş benim de sonucum 44 dü 17 e kadar düştü eğer değer düşüyorsa kimyasal düşmüyorsa sabitse dış gebelik die biliyorum
_ipek_ Damla1995 Minikmucizelere inşallah canım doktora gittim kan sulandirici igne progestan ve ksn sulandırıcı hap verdi bunları kullan cuma günü kan ver dedi baklimnartik inşallah bir sirun yaşamam.ilk geceliğimde kalbi durdu bundada sorin yasayinca korkuyorum
_ipek_ Zehraumut doktorvt olarak düşük diyemeyiz dedi dedi ilaca verdi kullan cuma gunu kan verr dedi bakalim hayırlısı olsun
_almirasmom _ipek_ dıs gebelık canım benımde boleydı 61 le ogrendım 2 gun sonra 118 oldu ertesı gun lekenme oldu doktora gıttım 69 a dustu 4 gun sonra kan verdım 181 olmus degerım dıs gebelıktı yanı kanamalar basladı bı sure sonra kurtaj ıgne oldum
eknsnsr98 _almirasmom dış gebelik olabilmesi için değerlerin 1500 3000 olup ultrason da gözükmemeli lazım o zaman dış gebelik olabiliyor dizinde yaşadagınız kimyasal gebelikmiş kimyasal da değerler çok az yükselip en fazla 200 lere çıkar sonra düşük oluyor adet kanaması gibi atıyorsun
eknsnsr98 _ipek_ büyük ihtimal kimyasal gebeliktir canım ben de kaç ay önce yaşadım değerim 69 çıktı sonra kanamam oldu iki günde bir kan verdim gittikte düştü sıfırlandı
_almirasmom eknsnsr98 ben adet kanaması oldu ama degerım hıc bır zaman dusmedı 1169 da kurtaj ıgne oldum 3 haftada deger o kadar yukseldı bıcak saplaması gıbı bel agrısı tek taraflı kasık agrısı vardı canım tup kan salıyordu bebek gozukmuyordu
HcrHcr Merak etmeyin kimyasal sonrası çok rahat hamile kalınıyor. Çok yaygın yaşanılan bir durum kendinim de yaşadım biliyorum.
Merve201119 _ipek_ büyük ihtimal kimyasal olmuş kuzum dış gebelik değer yukselir düşer tekrar yukselir tekrar iki gun sonra baktır kan degerlerine