Annecim58 Annisler erkek bebek ve kız bebek arasında fark hissettiniz mi Hamileyken ? Hani kız erkek bebege göre belirtileri daha mı farklı oluyor Öğrenmek istedim
cennetinsusu Annecim58 Kızımda kasık ağrım olmuştu. Şimdi yine hamileyim cinsiyetini bilmiyorum ama bunda sadece kasık ağrım olmadı. Onun harici bütün belirtiler aynı 😌 Her hamilelik farklı derler cinsiyet farketmiyor diyenler de var.
Maviissssss Annecim58 kızım da 6 aya kadar sabah akşam kustum çok kötüydü. Şimdi oğluma hamıleyim hiç bulantım olmadı çok şükür güzel geçiyor
Umay255 Annecim58 çevremde ve bnde kusma olmadı ama bel ağrısı coktu erkek benim arkadaşım da aynı erkek eltimin kız onun mide bulantısı çok
Karadasesra Annecim58 o tamamen kişiden kişiye değişiyo ben ve arkadaşım erkek bekliyoruz bende hiç bir belirti yaşamadım 34. Haftadayım sadece ilk 3 ay çok uyku yaptı ama arkadaşımın mide bulantısı 5 ayına kadar sürdü koku hassasiyeti çok yaşıyo bende hiç biri olmadı
Annecim58 cennetinsusu himm olabilir canım benim 2.gebeligim belirtiler çok farklı bende cinsiyet bilmiyorum henuz
Masal31 Kızımda sürekli halsizlik sürekli midem bulanıyordu açlıktan ağlıyordum canım hiçbirşey istemiyordu 2 kilo aldım doğana kadar. Oğlumda daha enerjiktim 1 2 defa midem bulandı sürekli açtım sürekli yemek yemek istiyordum 😬