fatmaa37demi5 Bebeğim bugün 26 günlük. 1 aylık olduğunda kalça ultasonu için gidicez. Ama hangi bölüme almamız gerekiyor. Bu arada özele gidicem. Bir de randevu bulma konusunda sıkıntı yaşar mıyım acaba? Bazı kişilere çok sonraya veriliyormuş öyle duydum.
68selda06 fatmaa37demi5 siz çocuk doktorunuzdan randevu alacaksınız o sizi yönlendirecek ilk çocuk doktoruna gideceksiniz barkod verecek size çocuk doktorunuz
Annecim58 fatmaa37demi5 çocuk doktoruna gideceksiniz mümkünse takipli olarak tek Dr seçin sonrada gidersiniz bebeği takip etmesi bilmesi sizin için daha iyi olur ultrasona yönlendirme yapıyor sizi gün veriyorlar
PapatiA fatmaa37demi5 1aylıkken mı gidiliyormuş ona bende randevu alcaktım ama ne zamana alcağımı bilmiyorum
fatmaa37demi5 68selda06 bende doktoruma yazdım da müsait değil büyük ihtimal şuan. Acaba nasıl bir işlem tam olarak? Uzun sürüyor mu?
fatmaa37demi5 Annecim58 zaten takipte olduğumuz doktorumuz var dogumdan itibaren. Ben direk o bölüme gidicez sanmıştım ama doktoruma da yazdım o zaman yine ilk ona gidicez yani
fatmaa37demi5 PapatiA doktorum bana 30 gunluk olduğunda gel dedi. O gün cmt ye geliyor. Pazartesi goturucem ben o yüzden. Dogumda verilen sağlık karnesinde de zaten 1 aylık olduğunda getirin yazıyor.
fatmaa37demi5 Annecim58 bezsiz yapılıyor yazıyor internette öyle mi yapılıyor gerçekten? Kızım hiç sevmiyor tamamen altının çıplak olmasını inşallah çok ağlamaz kıyamıyorum
fatmaa37demi5 Annecim58 anladım canım. Internette tamamen çıkartılıp yapılıyor falan yazmışlar da. Ortalama ne kadar sürüyor acaba?
Annecim58 fatmaa37demi5 yok öyle değil canım merak etme masaya yatirirsin cirtlarini açarsın işlem bitince kapatirsin 2 3 dk kadar sürüyor