TugceAbdullah Nrsnaozdn Kuzenimin 19 . Haftasına kadar cinsiyetini öğrenemedi hep arkasına dönükmüş renkli yaptırdı erkek olduğunu öğrenildi 🥰
Mhtpkts @"Buse-ozdmr haftaya bende 11 haftalık oluyorum ikili test için gideceğim inşallah söylerler ☺️Çok merak ediyorum doğrusu 🤲
_Deniz1 TugceAbdullah 12+5 te erkeğe benziyor dedi 16+5 te bu gün kıza benziyor dedi ama yanılma payı oluyor bu haftalarda dedi ben de merakla bekliyorum kaçıncı haftada öğrendin cinsiyeti
TugceAbdullah _Deniz1 11+5 ken öğrendim yanılma payı oluyor eve ama belirtileri de kız gibi 2 doktor kız diyince şuanlık bütün duygularım kızdan yana 🥰🤩
ezgikrby Aysehsdmr öyle detaylı baktıysa değişmez bence bizimki 11. haftada minicikti ona rağmen doğru çıktı 🥰
Seyma65 TugceAbdullah 18.haftalıkken öğrendim erkek dedi diğer gün gittim kıza benziyor dedi bir on dakika sonra gel dedi çikolata 🍫 falan yedim sonra beyefendi kendini gösterdi çok utangaç çocuğum kendini hiç göstermedi neredeyse
Mucizebebek2 TugceAbdullah yaa ne güzel bende çok merak ediyorum arkasını döndü bacaklarinida kapattı sağlıklıcakla kapatın bu sene kız senesi galiba çoğunluk kız gibi
TugceAbdullah Mucizebebek2 Herkez kız doğuruyor valla galiba hahahah artık çikolata yiyip giderim arkasını dönmesin diye 😂😂