Ayse_3434 Kızlar ellerim uyuşuyor neden acaba dün doktora gittim ama sormayı hiç aklıma gelmedi mesela telefonu bile bir kaç saniye bile kesintisiz tutsam parmaklarım uyuşuyor böyle sanki hiç can yokmuş gibi niye böyle oluyor acaba
SeherMercimek Ayse_3434 Reyhosunannisi Benimde uyuşuyordu doğumdan bi kaç gün sonra geçti parmak uçlarım avcum falan uyuşuyordu birden. Özellikle sağ elim
burcak52 Ayse_3434 bende de oluyor. Özellikle geceleri sağ elim ve kolum uyuşuyor. Karpal Tunel sendromu belirtilerine benziyor ama gebelikte bu tarz şeylerin olabileceğini okumuştum.
Elif-Turan5036 Ayse_3434 benim de özellikle sabahlari uyandığım da kaskatı kesilmiş gibi kapatırken tam kapanmıyor ve çabuk uyuşuyor özellikle sağ elim ödem olmuş olabilir pazartesi nasip olursa kontrole gideceğim soracagim o zaman 10 gündür falan başladı böyle olmaya
Reyhosunannisi Bende de aşırı derecede oluyor elimde bir şey olmasa yine uyuşuyor durduk yere ayaklarımda ben hamileliğe bağlıyorum normal gibime geliyor
Ayse_3434 Yani bende öyle yorumluyorum da yinede aklıma takılıyor neden acaba diyorum vitamin eksikliğinden falan olur mu diye
Ayse_3434 Elif-Turan5036 evet benim de aynı şekilde fazla olmadı dediğin gibi 10 gündür falan benimde ya ben dün gittim doktora ama unuttum sormayı
Elif-Turan5036 Ayse_3434 ben gidince sorup sana da dönüş yaparım canım büyük ihtimalle vitamin önerir magnezyum ve bol su iç der odemi atmak için
gullokumum Ayse_3434 bendede uyuşma oluyordu doktor tavsiyesiyle calsiyum takviyesine başladık şuanda bı pfoblem yaşamıyorum 🌸
Nr1 Benim de uyuşuyor.doktora sordum.Doktor gayet normal ve rahim damarlara baskı yapıyor dedi.özellikle orta 2 parmağın uyuşur ve B12 veririz ama o da çok işe yaramaz doğumdan sonra geçer dedi.