CerenKoca simdi ülkemizde başka bir hanfendi orda yabancı ülkelerde şart ve yapılıyor demisya bizim ülkemizde de şart ve yapılacak diye bir hüküm olsa zaten biz anne adayı olarak çocuğumuz için ne gerekiyorsa yapıyoruz kan mi verilecek veriyoruz 2li 3lü 4lü tarama testlerini yapıyoruz keza özelde ve devlette her ay muayne oluyoruz biz bunu karnimizdaki cocugun sağlığını düşündüğümüz için yapıyoruz yapan var yaptırmayan var bu farklı bisey.Devlet hast kadin dogum mekanizmalari düzgün işlese keşke ben randevu aldim gittim odada usg cihazı yok dr yok asistan var ben senden niye randevu aldim o zaman? Bana şikayetini soyle diyor benim bir şikayetim yok ben muayne olmaya geldim dedim. Madem Bana öğleden sonra git usg randevu al dediler saat 1.30 a verdiler bi indim herkese 1.30 a vermişler randevu 30 40 hamile bekliyoruz ki girip çocuğumuzu usg görmek elimize bir resmi verilsin diye.madem kadin hastalıkları ve doğum diye bir branş açıyorsun simdi doğum yapan hamile olanda geliyor kadin hastalıklarından şikayeti olanda geliyor o zaman doğum kısmını ayiricaksin kadin hast farklı doğum farklı dicen menopoza giren yada idrar kaçıran teyzemiz doğum sırasına girmicek.o zaman suan inanın Bursada yaşıyorum devlet hastanesi evimin dibinde 5 dak yürüme mesafesi sırf orda dr yok diye gerçekten yok.3 4 kalan dr ile poliklinik çevirmeye çalışıyorlar.acilde full asistan beni alttan 5 kişi muayne etti abartmıyorum hepsi etrafımda toplandı vemuayne etti ben bunu yaşamak zorunda değildim ama o an oraya gidebildim esim isteydi beni hastaneye goturcek kimse yoktu yakın diye gittim ve çıktığımda dedimki bir daha gelmem.ve gitmedim ve sunuda soylim genelleme yapmayayım ama gidip gördüğüm kadarıyla erkek dr lar hamile kadınlara karşı daha profesyonel ve daha ılımlı sakin yaklaşıyorlar.