FundaElmaYazici Kızlar lohusa pijama takımı mı gecelik takımımı daha kullanışlı oluyor ? Yoksa tam takım mı alınmalı ? İstanbulda uyguna bulabileceğim yer var mıdır? Çok soru sordum kusura bakmayın ilk hamileliğim ve 300 tl para vermek istemiyorum. 😊☺
Bilinmeyen34 FundaElmaYazici daha önce miyom ameliyatı oldum şimdi de sezeryan olacağım gecelik daha kullanışlı oluyor ben gecelik bakıyorum açıkçası. Ama fiyatlar resmen ucmus
Zuhalkorkmaz2205 FundaElmaYazici instagramdan lohusaalışverişten aldım 100 tl ye gayet güzel memnun kaldım pijama takımıydı benimki 🌸
EmelBG FundaElmaYazici Düğmeli alt üst takımlar var Oysha ile pentiden aldım ben .Pentide uygun fiyatlılarda var yani indirim dönemleri vs oluyor .
FundaElmaYazici Zuhalkorkmaz2205 bedende sorun yaşamadınız dimi? Hiç cesaret edip instagramdan alışveriş yapmadım sorun yaşarım diye.
Gizem51 FundaElmaYazici ben lohusa pijama.aldim sabahlikli 100 lira 76 liraya da 2 gecelik aldim dogum.sezeryan ve normal olup olmayacagi belli degil
ardengunes Valla ben oturup kalkarken rahat edemem diye pijama takımı aldım 2 tANe biri ikili diğeri 3lu takım indirimdeydi ikisini 160 tl ye aldık çok ta güzeller😊
esmaozan hic gerek yok o kadar paralara önü dügmeli pijama takımı aldm 40 tl ye gayette guzel kullanşlı bnce lohusa takmlari gereksiz yazk masraf bi pijama takimi aldm 2 tane de sadece alt pijama koycam belki disina cikar leke bisey olur diye onlarida 10 tl ye aldm oh mis 😊
Tubitoo https://instagram.com/jarpierre_outlet?utm_source=ig_profile_share&igshid=5cu8pu20qgg6 Bu sayfayı takip edip uygun fiyatlı ürün bulmanız olası.