Annesininportakali53 Kızlar bilindik fiyatları uygun olan ve en önemlisi kapıda ödeme yapan site var mı??? Anne bebek bakim olarak
1prensannesi__ Annesininportakali53 Minicty en ucuz bebek market civilim lolons bebecruz prensbebe koza bebek ben çoğunu buralardan aldım canım
prematureannesi_ Annesininportakali53 enucuzbebek marketi Minicity geçenlerde kozabebekten alışveriş yaptım çok güzel geldi ürünleri ugurlubebe
Sumeyye_brgl22 Annesininportakali53 simossa diye bir site var oraya da bakabilirsin kapıda ödemesi de var bide ekstra indirim kuponları da var ben bebeğime hastane çıkışı 10 lu 70 TL aldım oraya
Prenses34_annesi Annesininportakali53 minycity,cildirins,kozabebek,enucizbebekmarket (Kapıda ödeme mevcut)🥰6 adet 03 ay tulum ve 1 adet bornoz 500₺ aldım dışarıda cidden tulum ve bornozlar çok pahalı🥰
Tubacngl 1prensannesi__ prematureannesi_ Minicity uygulamadan mı alışveriş yapıyorsunuz ? Bide kalıplar nasıl
prematureannesi_ Tubacngl kalıpları dar gibi normal standart doğan bir bebeğin kısa vadeli giyebileceğini düşünüyorum bebeğim prematüre olmasına rağmen alt patikliler azıcık büyğk geliyor 46 cm bu arada 50 cm 3.500 üstü Doğan bir bebek az zaman giyebilir
1prensannesi__ Tubacngl Bende 2 kere alışveriş yaptım canım hastane çıkışı bakım zıbın vs aldım daha kullanmak nasip olmadı ama kalıplarını filan beğendim malları çok kaliteli yıkadım çekme filanda olmadı 😊
Annesininportakali53 Prenses34_annesi sağol kuzum benim hersey tamam 34 haftaligiz hastane cantamizda hazır ama ben anne bebek bakim kece organizer için sordum
Prenses34_annesi Annesininportakali53 trendyolda çok indirime giriyor dediğiniz ürünler fırsat saatleri oluyor gerçekten şu indirimleri takip etmek için 7/24 telefon başından kalkmamak gerekiyor😂