Meltem_zumra_sahdalaman Emine Zümra mı? Emine Asel mi? Sizce hangi isim daha güzel olabilir fikir verirmisiniz kızlar
Zeynppppp Meltem_zumra_sahdalaman amine koy emine diyorlar amineye kayın validene bu şekilde söylersende memnun kalır bence amine çok güzel brnim annemin adıda emine beğenmediğimden değilde doğru olan amineymiş sanırım yine emine diyen diyebilir isteyen
limoncicegimFO Meltem_zumra_sahdalaman Amine emine ismini aslı Amine de koyabilirsiniz aslında. Benim de kayinvalidemin adı emine kızım olsaydı Amine Erva koyacaktım ama oğlum olacak Amine zümra
Aegean İki ismi beraber kullanacaksanız emine zumra daha uyumlu oluyor bence. Ama emine ilerde çok kullanılmaz da tek isim söylenirse asel ismi zümradan daha güzel gibi. Yani ben olsam emine asel koyarım. 🙊
Meltem_zumra_sahdalaman Aegean iki isim beraber kullanacaz cnm tek isim kullanılmaz yani o yüzden emine Zümra koyayım en iyisi ben 💜❤️
limoncicegimFO Meltem_zumra_sahdalaman aynen cnm. Ben de öyle düşünüyorum çünkü emine diye isim yok yani aslı Amine ve çok güzel bir isim ilerde kızım olursa ben de Amine Erva koymak istiyorum. Amine koymayı düşün derim